lauantai 10. maaliskuuta 2007

Weather Man vaan pyörimään


Weather Man

Dave Sritz (Nicolas Cage) on mies uransa huipulla. Hän on paikalliskanavalta tuttu säämies, jota kosiskellaan valtakunnan ykkösohjelmaan. Mutta samalla kun onni hymyilee ammatillisesti, Daven elämä rakoilee pahan kerran siviilissä. Vaimo otti asumiseron ja lapset - no, tytär on kroonisesti onneton ja poika hakeutuu jatkuvasti hankaluuksiin. Kaiken lisäksi Daven isä, kuuluisa kirjailija, on vakavasti sairas. Leppoisan tv-persoonan ote ihmissuhdepuolella lipsuu ja pahasti -ja synkät pilvet kerääntyvät taivaanrannalle.

...

>>>>>>>>>Kuva ei puolitettuna<<<<<<<<<<

Smokin' Acses arvostelut

Smokin' Aces

Ohjaus: Joe Carnahan
Pääosissa: Ben Affleck, Ray Liotta, Ryan Raynolds, Alicia Keyes, Jeremy Piven, Andy Garcia ja Jason Bateman
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA/UK/France
Gendre: Toiminta
Ikäsuositus: K-18
Kesto: 108 min

Taas saa jäädä juonisepitykset väliin, sen verran monimutkainen etten nyt mene miettimään miten selostaisin sen. -Mutta ihan fiksu tarina, ei moittimista. -Mutta itse leffaan.

Kiven kova toiminta höystettynä hauskalla läpän heitolla, siinä leffa pähkinänkuoressa. -Hyvät näyttelijät, mm. Andy Garcia ja Ray Liotta. Ben Affleck:kin oli ihan kelpo roolissaan mitä nyt ehti esiintyä. Ryan Raynolds, joo-o. -Menihän se siinä. Seksikästä naiskauneutta toi leffaan Alicia Keyes ja muutama sivuosan h*ora. -Leffan ehdottomasti hauskin hahmo oli karatetaitojaan esittelevä nörttipoika -kelpais khyl päivän mieheks, TOD. -Kyllä oli suositeltava leffa. Kunnon mättöä ja hauskaa läppää. Kannattaa TOD mennä katsomaan.

...

:):):):):):):):):)/:):):):):):):):):):)




Uusin DVD ostokseni



Tuli sit Kodin Anttilasta ostettua ne mitä olen tässä jo aikasemmin mainostanut, eli The Weatherman ja Running Scared. -Aikaisemminhan mainostin, että oisin ostanut Weathermanin ja sen toisen Cage leffan -WTC:n, mutta päädyinpä nyt tälläseen ratkaisuun. -Tänään vois viel jossain vaiheessa iltaa katsoa tuon The Weathermanin. Säästän K-18 mättöleffan myöhemmäksi. -Nyt pitää viel kehitellä jonkinlaiset arvostelut Smokin' Acesille ja sit kirjoittaa Weathermanin juonisepitys, nii sit päästään kattoon leffaa. -Joops.

...

-------> The whole picture with canoe <3...>=)... B), EHHEHEEEEeeeeeeee :D! <-------

Coming soon


Joops. -Seuraavaa luvassa:

-Uusimmat DVD hankinnat

Vaatii Tontsan ottaman kuvan meitsistä poseerammassa leffojen kaa

-Smokin' Aces arvostelut

Vaatii aikaa, mitä v|ttua kirjoittaisi

-Weatherman vaan pyörimään

Vaatii jaksamista kirjoittaa leffan juonisepitys -eipä sen muuta kummempaa

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...