sunnuntai 27. toukokuuta 2007

Pitää nyt nauhoittaa jotain italialaista draama pa5kaa :x

No jo on h3lvetti. Cage leffa keskeytyi ku piti jollekkin siskon kaverille nauhoittaa jotain hemmetin italiaano nyyhky pa5kaa telkusta. -Pitää varmaan hankkia joku nauhoittava digivekotin, mutta omaa rahaa sellaseen en ole pistämässä. Ite pärjään mainiosti omalla vanhalla videonauhuritelkkarillani. Se ois niinku vanhemmat jotka vois hankkia olkkariin nauhoittavan digiboxin, ajatellen ettei kokoajan tarttis pyytää multa nauhoittamaan jotain sillon ku mä katon jotain omaa ohjelmaa/leffaa. -Mutta omaa rahaa en kyllä TOD ole pistämässä mihinkään laitteisiin. -Alhaalla pa5kasarjan tarinasepitys...
...

Ceppi ei Annan aneluista huolimatta suostu luopumaan kaksintaistelusta Salvatin kanssa. Victor tuntee olonsa kurjaksi ja on valmis paljastamaan Fabrizion murhaajan.

Cage VHS katselu continues leffalla...


Snake Eyes. Nyt tuli pidettyä pienoinen tauko Cage VHS leffoissa, mutta nyt on taas aika katsoa yksi mahtava Cage leffa. Vuorossa on tosiaan Brian De Palman vuonna 1998 ohjaama trilleri Snake Eyes. Enpä kyllä paljoa muista leffasta, joten korkea aika katsoa uudestaan. -Tai no jotain pikku juttuja muistan, mutta nyt on aika palauttaa muistiin koko leffa. Elikkäh snakesin eyesiä vaan pyörimään.

Time Machine (2002)


Time Machine

Mikä on tehty, on tehty, eikä muuksi muutu. Vai miten on? Alexander Hartdegen aikoo päättäväisesti estää henkilökohtaisen tragedian, joka tapahtui neljä vuotta aikaisemmin. Hartdegen rakentaa uskomattoman koneen, joka kykenee liikuttamaan häntä läpi aikakausien. Viimeinen lähtökuulutus tuleville ja menneille: Aikakone on häikäisevän innovatiivinen sci-fi seikkailu, joka perustuu H.G. Wellsin klassikkokirjaan. Aikaisempi elokuvaversio on vuodelta 1960. Tällä kertaa ohjaajan tuolille istahtaa Wellsin pojan pojanpoika, Simon Wells. Guy Pearce esittää Hartdegeniä, 1900-luvun alun New Yorkin keksijäneroa, joka tekee reken menneisyyteen... mutta vahingossa päätyykin 800 000 vuoden päähän keskelle primitiivistä paratiisia. Hartdegenin on nyt pelastettava ihmiskunnan rippeet varmalta tuholta. Aika rientää kun on hauskaa -ja tätä hengästyttävän omaperäistä seikkailuelokuvaa seuratessa se todella saa siivet!

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...