perjantai 18. huhtikuuta 2008

MAD #489

Viime numeroa vielä nähnyt tulevan myyntiin ja nyt jo mainostetaan uutta. Aika hidasta toimintaa paikoin, sillä joskus uusi numero on tullut melko äkkiä kun sitä on alettu mainostaa lehden kotisivuilla. -Voi olla, että tämä numero jää pelkän selailun puolelle kaupassa. Eipä ollut mainintoja mistään leffa/TV-sarja parodioista. -Paitsi joku Lost juttu taisi olla, mutta Lost on jo käsitelty.

Haistakaa pa5ka (osoitettu Fressis v|ttu mikä lie...)

Voi emäv|ttu s44tana :x...:$...:o. -Vieläkään ei ollut ilmestynyt sitä meitsistä otettua kuvaa sinne v|tun sivustoille. Olis nyt ollu kiva nähdä minkälainen niistä tuli. -Olis syytä et viel pistäis niit kuvii lisää, jos ne ei vaikka kerenny laittaa kaikkiaa eilen. Ja ne vielä meni sanomaan, että niit kuvii voi mennä sit kattomaan -antoi oikein sivuston nimen ja kaikkee. -Olis ollu kiva saada pistettyä kuvat galleriaan ja tänne blogiin vaikka päivän kuvaks.
...

EDIT. No nyt sinne oli tullut lisää kuvia =). Ehkä ne mun kuvat saattaa vielä hyvällä säkällä löytyä. -Syytä olis, muuten... :x...:$...:/...:|..

Kummitädiltä myöhäinen synttärilahja

Casablanca

Pamahtipa oikein megaklassikko kokoelmiin, kun kummitäti kävi miehineen kylässä ja toi samalla myöhäisen synttärilahjansa -Casablanca 2. levyn julkaisun. -Kerran meinasin ruveta katsomaan tätä leffaa, kun oli joskus kauan sitten kesällä hoitamassa koiria yhes paikkaa ja sielä oli tää VHS leffana. Enpä sitten jaksanut kuitenkaan silloin aivan loppuun asti. -Nyt se kuitenkin koreilee kokoelmissani, niin eiköhän se joku päivä pidä katsoa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...