maanantai 16. huhtikuuta 2007

Unohdetaan Old School

Ruokailun piti osua justiinsa Old Schoolin alkuun ja nyt olen jo missanut leffasta niin paljon ettei nyt enää huvita katsoa sitä. -Meillä kun pitää ruokailla pöydän ääressä kun on koko perhe. -FUCK. -No joo. Ei sit muuta kuin Brosnanin Night Watchia katsomaan. -Tänään on muuten tulossa hyvänyönblogaus, satuin löytämään just hyvän kuvan siihen. -Pitänee blogata se kesken leffan. Sen jälkeen en enää ehdi, jos katson sen tauotta. Siinä saattaa mennä keskiyöhön jos nyt vasta pääsen aloittamaan. -Mutta nyt leffaa.

Detonator 2 -Night watch (1995)

Taas jää juonisepitykset takakannesta kirjoittamatta samoista syistä kuin aikaisemmillakin kerroilla. -Mutta. Voisi heti Old Schoolin jälkeen katsoa Pierce Brosnan boxista leffan nimeltä Night Watch. -Se on jatko-osa elokuvalle Death Train, joka on myös boxissa, mutta katson nyt kuitenkin ekana tän jatko-osan kun sitä en ole nähnyt. -Voisi muuten sittenkin laittaa sen sepityksen mitä siitä leffasta nyt on ihan vain tekstin paljouden tuomiseksi. -Elikkäh...
...
Detonator 2 -Night Watch

Pierce 007 Brosnan on erikoisagentti Mike Graham, joka työskentelee terrorisminvastaisessa yksikössä. Kuuluisan Rembrandtin taulun varkaus vie miken vaarallisen terroristijärjestön jäljille. -Perustuu Alistair McLeanin bestelleriin.

Tosi mukava vartija

Sielä ruoholahden tornirakennuksessa kävin kysymässä aulan vartijamiehiltä lupaa saisinko kivuta rakennuksen paloportaita ihan ylös ja ottaa muutaman valokuvan ihan omaan tarkoitukseen, galleriaan ja blogiin laitettaviksi. -Siitäkö toinen vartijoista ilostui ja oli heti ottamassa yhteyttä rakennuksen päälikköön. -Heillä kun ei ollut valtuuksia päästää minua rakennuksen tiloihin. -Valitettavasti päälikkö vain ei oolut tavoitettavissa, mutta sain hänen numeronsa vartialta ja voin itse soittaa hänelle ja kysyä lupaa. -Vartija oikein toivoi, että onnistun saamaan luvan. -Pitääkin katsoa jos vaikka heti huomenna soittaisi tälle päälikköhenkilölle. -Tai sitten ainakin seuraavana kauniina päivänä, kuten vartijakin kehoitti. Huonolla säällä ei kannata mennä, jos haluaa kauniita kuvia. -Mutta huomenna ainakin kokeilemaan merihaan tornirakennukseen.

Huomisen suunitelma

Enpä päässyt tänään kuvaamaan ruoholahden tornirakennukseen, mutta siitä erillinen blogaus, siihen liittyy eräs hauska juttu. -Mutta. Huomenna voisi yrittää mennä tiedustelemaan, jos pääsis merihaan tornirakennukseen kuvaamaan näköaloja katolta. -Ainahan sitä kannattaa yrittää. Tänäänkin oli melko lähellä, että oisin päässyt ruoholahdessa, mutta siitä tosiaan lisää erillisessä blogauksessa, joka tulee heti next.

MAD #476

Samalla kun menen tästä kaupunkiin voisin käydä stokkan akateemisessa tsekkaamassa uusinta MAD lehteä. -Tosin nyt pari viime numeroa mitä selailin joskus läpi oli aika tylsähköjä. -Pitäis olla niitä leffasatiireja -mistä muuten sain ajatuksen LOiSTaviin pilanimiin -enemmän. -Ne on just parhaimpia. -Mutta vois ainakin mennä selaamaan, jos ei nyt ihan ostamaan. Tuossakaan ei ole mitään mainintaa mahdollisista leffasatiireista. Yleensä kannessa lukee mistä kaikesta tehdään pilaa.

...

Mutta TOD hauska kansoi täällä uusimmalla numerolla. -EHHE-HEH :D.

Päivän suunitelma

Voisin nyt kun on vapaapäivä -tehdä muutakin kuin nyhjätä sisällä blogin ääressä. Siksi ajattelinkin mennä kaupunkiin ja ruoholahden kaupunginosaan digikamerani kanssa ja kokeilla mahiksia päästä sinisellä ympyröimäni rakennuksen ihan ylös ottamaan maisemakuvia. -Rakennuksessa on ne sellaset kierrepalopotaat, jos saisin lupaa kysymällä kivuta ne ihan ylös saakka ja sieltä sit räpsisin kuvia. -Ainakin voisin kokeilla, ei haittaa jos en sit onnistukkaan, mutta aina kannattaa kokeilla. -Sitpä jos onnistun, on ainakin blogiin tarjolla hyviä maisemakuvia.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...