maanantai 4. elokuuta 2008

DVD uutuus: Eastern Promises

Eastern Promises

Tätä olen jo pidempään suunitellut ostavani siitä 2 leffaa 20 eurolla hyllyköstä, mutta sopivaa toista leffaa sen rinnalle ei ole koskaan löytynyt. -Tai onhan siinä ollut se Rush Hour 3, mutta sen haluan ostaa yhdessä kahden edeltäjänsä kanssa joista vain Rush Hour 2 löytyy -ykkösestä ei tietoakaan. -Mutta tätä olen kaavaillut mafialeffahyllyyn ja nyt se vihdoinkin tuli hankittua.

DVD uutuus: Balls of Fury

Balls of Fury

Kaverin autokyydillä tulin takaisin toisen kaverin mökiltä ja kun keskustaan pyysin jättämään pitipä nyt sitten poiketa Anttilassa. Sieltäkös sitten osui käteen peräti kaksikin leffaa (toisen esittelen erikseen). -Tämä, Christopher Walkenin tähdittämä komedia jonka trailerin olen kerran katsonut Apple Movies sivuilta ja ihan hauskalta näytti. -Nyt ostaessa en tosin muistellut traileria oliko se hyvä vai ei, vaan ostin tämän lähinnä pariksi seuraavaksi esitettävälle leffalle.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...