perjantai 29. toukokuuta 2009

Hups, unohtui alemmasta kuvasta kokonaan...

Huppista tosiaan. -Meinasi aivan unohtua tuosta alimmasta kuvasta -tai siis tosiaankin pääsi oikeasti unohtumaan, ei mitään meinannut -tuli ostettua Siwasta myös lempi naksuja, nimittäin Taffelin Fire Ballsseja. On kyllä parhaimpia naksuja mitä olen syönyt. -Hemmetin tulisia, mutta tulisestahan minä tykkäänkin. -I like it hot, VERY HOT..!!

Mässyt ja muut herkut

Siwassa tuli käytyä vähän mässyostoksilla. -Mukaan lähti perinteiset Pollyt ja Suffeli Puffit. -Tuli myös ostettua hieman pizzatäytettä -mietoa pepperonia ja pepperoni makkaraa. -Tontsan kaa ku tuli hyödynnettyä koulusta yli jäänyt pizzataikina. -Tuli kyllä herkulliset pizzat tehtyä -NAM..!!

DVD uutuus: Nimeni on Bruce

Nimeni on Bruce

Anttilasta lähti mukaan ehkä hieman kieli poskessa tehty kauhukomedia -Nimeni on Bruce. Tontsan kaa tuli se äsken katsottua ja oli kyllä aika nolo pätkä. -Omasta mielestäni kuitenkin ihan katsottava, mutta Tontsa ei tykännyt yhtään. -Huumori ei Tontsan sanoin oikein uponnut.
-Mutta sinne meni kauhuleffahyllyyn muiden yhtä laadukkaiden kauhupätkien seuraksi. -Nimittäin Kauhukoira hyllykköön -ei suinkaan todellisten kauhuleffojen seuraksi. Kauhukoira leffoissa on kaikissa tuo "futurefilm"-logo (kuva oikealla), kuten tässäkin rainassa, joten kiitos -sinne vaan. Kauhukoira hyllyn vieressä on sitten totisemmat kauhuleffat. -Sitten on vielä yksi hylly kauhuleffoja, mutta ne ovat niitä jotka eivät mahtuneet enää yhteen hyllyyn vaan piti
raivata pois ja tehdä oma hylly. -Taas rupesin
jauhamaan jotain esiteltävään leffaan liittymätöntä, mutta tulipahan tekstiä.

Ostosten esikatselu

Kesäloman alkamisen kunniaksi tuli ostettua vähän sitä sun tätä, mutta ei nyt tässä vielä hihkaista sanaakaan että mitä tuli ostettua. Kuvastahan sen näkee mitä tuli ostettua, mutta selostukset tuotteista tulee kyllä erikseen tuotteen omassa blogauksessa. -Eiköhän se asia ole tullut selväksi jo ensimmäisessä ostosten esikatselu blogauksessa..?

Viimeinen koulupäivä ja muutama uusi galleriakuva

Viimeinen koulupäivä, saavun luokkaan ja mitä sielä oikein puuhataan..? -Pelataan jotain lautapeliä. Mitäs koulunkäyntiä se on olevinaan.. (Oikeasti ei haittaa paskan vertaa -kunpa oliski pelkkää pelailua koulunkäynti)..??

Laiskottelu ärsytti niin, että rupesin puimaan nyrkkiäni upea timanttisormus pikkurillissäni...

Kunnon macho uhoilua bling blingin kera -ei laiskotella koulussa minkään lautapelin ääressä (bullshit talk)..

Eräs nimettömänä pysyvä kaverini tuli sitten rauhoittelemaan minua onnistuen siinä saaden pienen hymyn kasvoilleni.

Kyllä osaskin rauhoitella -heti oli parempi fiilis ja kunnon leveä hymy naamalla...

Tästä galleriaan eka kuva oikein oletuskuvaksi. Jos yhtään kommenteista välitän, niin tällä kuvalla niitä kerätään. -Ehkä.

Mutta kyllä tämä kaveri hallitsee rauhoittamisen -vähänki ku on kurja päivä koulussa, niin tämä nimeltämainitsematon kaveri kyllä osaa piristää päivää.

Sitten siirryttiinkin luokasta käytävän puolelle odottelemaan päivän päättymistä.. -Tästä muuten toinen kuva galleriaan..

Olin jo toiveikkaana nousemassa penkiltä, mutta eipä kuulemma vielä ollut lähdön aikia...

Lässähdin pettyneenä takaisin penkille. Alkoi jo hieman väsyttääkkin.. Väsynyt ja pettynyt ei ole kyllä hyvä tila olla...

Ei kyllä lainkaan -aloin taas puimaan nyrkkejäni. -Tämäkin kuva sopi galleriakuvaksi mainiosti.. -Sinne vaan kommentoimaan.. Joops..

Siinä kiukutellessani viereeni istu taas joku rauhoittelemaan minua. -Kukahan nyt mahtaa olla..?

Sama kaverihan se. -Tuli kertomaan, että kohta sitä päästään kesäloman viettoon. Heti tuli iloisempi ilme naamalle.

Jäähyväispusu päivän päätteeksi kruunasi kaiken. Nyt lähdin sitten paljon paremmalla mielellä kesäloman viettoon. -Hyvää kesää kaikille..!!

THE END!

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...