maanantai 19. helmikuuta 2007

Voisi leffan jälkeen työstää vaihteeksi taas sarjista


Joo. Voisi nyt alkaa katsomaan sitä Transporter 2:ta -katsominen vähän venähti -ja sen jälkeen vois sit piirtää siivun sarjista. -Olen ollut nyt hieman laiska sen kanssa, mutta kyllä minä sen valmiiksi vielä rypistän. Loppusuoralla jo ollaan.

...

Mutta nyt salkkareihin asti leffaa, sit salkkarien jälkeen leffa loppuun ja sit sarjista. -MO!

...

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Kuva kaikessa komeudessaan<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Transporter 2 katseluun


Joop. Nyt voisin sit katsoa omalla ajalla kaikessa rauhassa Tontsalta lainaamani Transporter 2:sen. -Mitäs tässä nyt enempää hopistä. -Pitäisikö muuten perinteiseen tapaan laittaa leffan juonisepitys DVD:n kuorien takakannesta. -No pistetään.

...

Transporter 2

Miamiin siirtyneen Frankin kyvyt joutuvat entistä kovempiin testeihin hänen suorittaessaan vastaanottamaansa tehtävää ja ja samanaikaisesti romuttaessaan häikäilemättömän rikollisryhmän -johon lukeutuu eräs erityisen tappava ja iskukykyinen blondi -suuria suunitelmia.

WTF :o?? Humme meni poistumaan yhteisöstäni :'(


Humme ei pitkään viihtynyt Incredible Hulk yhteisössäni. -Kukakohan lähtee seuraavaksi? -DAMMIT :x...:$...:'(. -Sinne pitäisi tulla lisää lössiä, ei vähentyä.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...