sunnuntai 31. maaliskuuta 2024

Pari syntyärikorttia

Sitten vielä pari syntyärikorttia joista tuo toinen on niiltä samoilta keiltä sain sen Jurassic Park Legon ja sen LotR teatterilipun. Kelpo lahjat tuli saatua.

Lindt Excellence Chili

Sain tollasen hieman tyylikkäämmän suklaalevyn Lindt Excellence Chili suklaata ja samaiselta kaverilta sain vielä  Finnkino lahjakortin. Nekin sain otettua mukaan kotiin.

LotR teatterilippu

Samoilta ystäviltä keiltä sain sen Jurassic Park Legon niin sain lisäksi vielä tollasen kuoren joka sisältää lipun Taru sormusten herrasta teatteriesitykseen Tampereella. Sen sain sentään otettua mukaan kotiin.

Kaksi eri skumppaa

Sain kahdelta eri ystävältä kaksi eri skumppaa:  - toinen on Lindauer ja toinen Freixenet. Ja nämäkin jouduin vielä jättämään sinne juhlapaikalle. 

Deluxe Chocolate Egg

Tontsan pikkusiskolta sain tämän valtavan pääsiäismunan. Senkin jouduin vielä jättämään juhlapaikalle.

Jurassic Park Lego Visitor Centre

Sain eräiltä hyviltä ystäviltäni tollasen ison Jurassic Park teenaisen Lego-setin. Esittelin sen myös Jurassic Mania blogissani. On kyllä upea lahja ja odotan innolla että pääsen sen kimppuun. Nyt jätin sen vielä juhlapaikkaan kun en saanut pakattua sitä kätevästi kotiin vietäväksi.

Hulkin 40v lahjat

Eilen tuli vietettyä jälkikäteen 40-vuotisia ja tuli saatua vaikka mitä hienoja lahjoja. Tämä on otsikko blogaus niille.

  • Jurassic Park Lego Visitor Centre
  • Deluxe Chocolate Egg
  • Kaksi eri skumppaa
  • LotR teatterilippu
  • Lindt Excellence Chili
  • Pari syntyärikorttia

Salatut elämät

Jakso 4578: Magnus opus. Uusi hahmo esitellään - isoksi kasvanut Magnus-hahmo.