maanantai 2. huhtikuuta 2007

Mr. Bean's Holiday arvostelut


Mr. Bean's Holiday

Ohjaus: Steven Bendelack
Pääosissa: Rowan Atkinson, Max Baldry, Steve Campos, Emma de Caunes, Willem Dafoe ja Karel Roden
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: UK
Gendre: Komedia
Ikäsuositus: K-7
Kesto: 88 min

Mr. Bean (Atkinson) voittaa kirkon järjestämissä arpajaisissa hiekkarantamatkan Ranskan Cannesiin. -Pariisissta hänen on tarkoitus hypätä Cannesiin matkaavaan junaan, mutta myöhästyy siitä juututtuaan kravaatista karkkiautomaatin setelisyöttimeen. -Myöhemmässä junassa hän törmää poikaan (Baldry) jonka isä (Roden) jäi junasta Mr. Beanin söhellyksen takia. -Bean saa pojan tahtomattaan mukaan matkaansa ja pian he ystävystyvät. -Kaksikko suuntaa matkansa kohti Cannesia ja kommelluksilta ei säästytä. -Bean onnistuu mm. jumittamaan itsensä tien varressa seisovaan puuvessan sisälle ja pilaamaan amerikkalaisen elokuvaohjaajan (Dafoe) kuvaukset. -Lisäksi hän tutustuu elokuvassa sivuroolissa näytelleeseen kaunottareen (Caunes) jolta hän saa kyydin Cannesiin. Naisella on itsekkin kiire Cannesin suurille elokuvajuhlille missä esitetään elokuva missä hän esiintyy. -Monien katastrofaalisten kommelusten jälkeen onni kuitenkin hymyilee. Bean pääsee hiekkarannalleen mikä oli hänen koko reissunsa pää tarkoitus päästä, ohjaaja, jonka elokuvan Bean meinasi pilata, saa huikeat aplodit, ja isä joka luuli Beanin kaapanneen poikansa, saa poikansa takaisin. -Loppu hyvin, kaikki hyvin.

...

Äärettömän hauska elokuva. -Ehkä jopa edeltäjäänsä -Bean -äärimmäinen katastofileffaa parempi. -Hauskoja kohtauksia riittää, mm. kun Mr. Bean syö hienossa ravintolassa katkarapuja ja ostereita, tai kun hän kerää bussirahaa järjestämällä kunnon shown kadulle. -Ilmakitarasta oopperalauluun. -Rowan Aktinson on kyllä ilmiömäinen naamanvääntelijä. Jim "Ace Ventura" Carrey jää aivan toiseksi hänen rinnallaan. -Jos haluaa nauraa niin että vatsa repeää, suosittelen tätä leffaa katsottavaksi. -Parhaat naurut sitten Team American. -TOD suosittelen.

...

Kyllä ansaitsee täydet pisteet. Senverran hauska oli.

:):):):):):):):):):)/:):):):):):):):):):)

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...