torstai 14. tammikuuta 2010

Thumbs down and up movies


Tänään katsottu Dark Label leffa oli totaalisen huono..., mutta entäpä sitten 10. päivä, sunnuntaina katsomani kaksi Dark Label leffaa...? -No ekaksi katsomani -Deep Fear oli aivan karsea -tai alkoi lupaavasti..., mutta lässähti sitten kuin pannukakku hirviön ilmestyessä. -Toinen leffa -Black Water puolestaan oli yllättävän hyvä -ellei jopa TOD LOiSTava. -Aito krokotiili eikä mikään tietokone hirvitys -tai muovimainen kauko-ohjattava roboottipaska. -Tai mikäli oli roboottikrokotiili niin ainakin hemmetin aidon näköinen/oloinen. Ja leffa oli lisäksi oikeasti jännittävä -toisin kuin ekana katsomani kauhupätkä. -Eli sille (Deep Fear) peukku alas -ja Black Waterille peukku ylös.

HOLY SHIT...!!!!!!!1111111

8 Legs tuli katottua ja HOLY SHIT mitä paskaa. -Siis sanoinkuvaamattoman huono. Helvetin paskat tehosteet..., totaalisen karseat näyttelijät -yks tosin oli ihan jees..., mutta vain ihan jees. -Eikä sekään näyttelijänä hyvä -vaan hahmona. -Hyvä hahmo tällä kyseisellä näyttelijällä. -Mutta muutoin leffa oli pelkkää vasta väännettyä paskaa -joka saa Starship Troopers 3 vaikuttamaan Oscar elokuvalta. -Tälle leffalle antaisin Golden Razzie palkinnon -kaikista mahdollisista kategorioista. -En kyllä uudestaan tule katsomaan -ainakaan yksin. -Leffaillassa ehkä -jotta päästään repeilemään leffan paskuudelle. -Siis jos leffa olisi tehty '80-luvulla -sen kökköyden vielä ymmärtäisi..., mutta se on 2001 vuonna valmistunut leffa -niin menee jo yli ymmärryksen..., että miksi 2000 noin paskat tehosteet.

Illan leffa: 8 Legs

Voisi katsoa taas leffan siitä Dark Label, Season 2 boksista -tälläkertaa tosin yhden vain kun tuskin kerkiän kahta. -Taas petoleffalla jatketaan -nyt pedon ollessa kahdeksan jälkainen iljetys -hämähäkki. -Elokuva on nimeltä -Arachnid -tai kuten DVD:n kannessa -8 Legs. -En odota leffalta mitään -joten en ainakaan tule pettymään jos se lässähtää kuin pannukakku -mitä uskon sen tekevänkin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...