tiistai 6. marraskuuta 2012

DVD uutuus: Flypaper

Flypaper

Anttilasta lähti lisäksi vielä tämä ennennäkemätön toimintakomedia -Flypaper -joka syrjäytti juuri edellä esitellyn leffan illan leffalistalta.-Tässä nää nyt sitten oli. -Sitten ei muuta kuin leffaa kattomaan. -Hulk kiittää.

DVD uutuus: The Kentucky Fried Movie -Hei, me nauretaan

The Kentucky Fried Movie -Hei, me nauretaan

Lisäksi Anttilasta lähti tämä ennennäkemätön 70-lukukomedia The Kentucky Fried Movie -Hei, me nauretaan -joka voisi lyhyen kestonsa puolesta olla seuraava illan leffa..., mutta sen paikan on jo vienyt seuraavaksi esiteltävä elokuva -joten tää joku toinen kerta.

DVD uutuus: Kuningas Henrik V

 Kuningas Henrik V

Anttilasta lähti mukaan myös tämä historiallinen draamaelokuva  Kuningas Henrik V -joka tuli juuri katsottua sillä leffan mittaisella tauolla josta mainitsin väliviiva blogauksessa. -Olihan se ihan kelpo filmi. -Kummastuttaa vain elokuvan K-3 alhainen ikäraja -sillä olihan siinä kuitenkin suhtkoht verisiä taistelukohtauksia. -Mutta ei lainkaan seksiä mikä kertoo sen että lapsille voi kyllä näyttää väkivaltaa..., mutta jos mukana on seksiä -ikäraja on yllättäen K-15 -tai K-18.

DVD uutuus: The Woman in Black

The Woman in Black

Anttilasta lähti mukaan myös tämä Harry Potter tähti Daniel Radcliffen tähdittämä kauhupätkä -The Woman in Black -joka tuli katsottua eilen ja olihan se ihan jännittävä pätkä. -Toinen tunnettu nimi leffassa on mm. Tomb Raider jatko-osassa -ja Spielbergin München elokuvassa nähty Ciáran Hinds.

DVD uutuus: Vacancy 2

Vacancy 2

Anttilasta lähti eilen mukaan tämä ihan katsottavaksi osoittautunut jatko-osa elokuvalle Vacancy. -Nyt sitten löytyy kokoelmista molemmat osat. -Joku päivä sitten vaan molemmat putkeen.

VÄLIVIIVA

No niin -siinä oli rästileffat. -Nyt voisi pitää sellaisen leffan mittaisen tauon ja esitellä loput sitten myöhemmin.

DVD uutuus: Dracula

Dracula

Kolmas leffa Stockalta sinä päivänä oli tämä vuoden 1979 Dracula filmatisointi -pääosassa Draculana Frank Langella. -Halloweenina tuli toi katsottua ja olihan se ihan OK -vaikka vuoden 1992 ilmestyneelle Bram Stokerin Draculalle se ei vetänyt vertoja.

DVD uutuus: Salainen ikkuna

Salainen ikkuna

Stockalta lähti toisena leffana mukaan tämä Johnny Deppin tähdittämä trilleri -joka löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista. -Viime katsomisesta olikin siis aikaa ja nytpä oli kiva kattoa se yksi päivä uudestaan.

DVD uutuus: Jack the Ripper

Jack the Ripper

Stockmannilta lähti tämä yli kolme tuntinen Viiltäjä-Jack TV-elokuva -pääosissa Yön Ritarin Alfred -Michael Caine -ja Tohtori tuli taloon tähti Jane Seymour. -Tää tuli tuossa yksi päivä katottua ja kaipa se ihan kelpo leffa oli. -Ei tosin yhtä jännä kuin Johnny Deppin tähdittämä From Hell.

Ostosten esikatselu

 Tässä ylempänä on ennen Halloweeniä tekemäni ostokset -joten ne esittelen tietysti ekana.
Tässä taasen on eiliset ja niihin poraudun sitten esiteltyäni yllä olevat. -Ei sitten muuta kuin esittelemään leffat.

C.S.I.: Miami

Jaahas -CSI Miameissa ei nähtävästi ole enää kuvia tarjolla Telkku.comissa. -No mutta -onneksi on tuo logo sentään. -Mutta Hjoops -mitäs illan CSI Miamissa olisi tänään luvassa...?
...
Vakuutettu murha. Huoltomies putoaa meduusa-akvaarioon kesken hyväntekeväisyysjuhlien. Uhrin työnantajalla on mielenkiintoinen vakuutuspolitiikka. Amerikkalainen poliisisarja.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...