perjantai 15. tammikuuta 2010

Zombieland arvostelut

Zombieland

Ohjaus: Ruben Fleischer
Pääosissa: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin, Bill Murray ja Mike White
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA
Genre: Kauhu/Komedia
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 88 min
Arvosana: :D

Miten selvitä maailmassa jossa jokainen ihminen on muuttunut verenhimoiseksi zombieksi...? -Columbus (Eisenberg) nimisellä nuorukaisella on laatimansa säännöt joilla hän selviää tästä maailmasta -jota kutsutaan Zombielandiksi. -Pakomatkallaan zombieilta Columbus törmää zombietappaja Tallahasseen (Harrelson) joka zombieiden lisäksi metsästää kuumeisesti Twinkie leivoksia. -Kaksikko lähtee yhdessä matkalle ja törmäävät hylätyllä bensa-asemalla sisaruksiin -Wichita ja Little Rock (Stone -ja Breslin). -Tytöt eivät olekaan niin luotettavia mitä aluksi antavat ymmärtää..., mutta pian heidän on kuitenkin luotettava toisiinsa jotta selviytyisivät zombien valloittamassa maassa.

Siis kerrassaan LOiSTava elokuva. -Alusta loppuun viihdyttävä -hyvin etenevä elokuva. Upeita toimintakohtauksia ja hauskaa läpänheittoa. -Sitä juuri kaivataan leffoilta. -Ainakin minä kaipaan. -Mä en nyt niin paljoa välitä juonesta -kunhan on vauhti päällä ja läppä lentää. -Hyvä juoni on vain plussaa..., mutta ei miinusta jos sitä ei ole. -Ehdottomasti täydet pisteet..., eli (:D) -hymiö. -Leffan ollessa muutenkin huippu hyvä -lisä LOiSTavuutta lisäsi Bill Murrayn rooli omana itsenään. -Bill veti kyllä hauskan roolin. -Mutta olivat muutkin leffan tähdet hyviä -etenkin Woody Harrelson zombietappajana Twinkie addiktioineen. -Ehdottomasti ostettava DVD:lle -melkein jopa heti uutuutena.

Leffaan tänään: Zombieland

Kuten jo MatoApinan blogissa pariin otteeseen tuli jo mainittua..., niin tänään olisi tarkoitus mennä tiimin kaa katsomaan zombiemättöä leffaan. -Eli arvosteluita taas luvassa sitten illemmalla.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...