sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Pari uutta galleriakuvaa

Kuten MatoApinan LOiSTavassa blogissa..., päivän kuvissa tuli jo mainittua niin tuli sitten pistettyä samaiset päivän kuvina toimineet kuvat uusiksi galleriakuviksi.

Kumpikaan kuva ei tosin kelvannut oletuskuvaksi -se nykyinen on sen verran hieno että pysykööt niin kauan kunnes tulee vielä hienompi kuva.

DVD uutuus: Brüno

Brüno

Anttilasta tuli tosiaan ostettua hieman halvemmalla mitä R-Kioskilta olisi lähtenyt -Anttilassa 9,95.., R-Kioskilla 18,95. -Aluksi olin silleen että ostanko yhtikäs mitään ja lähdin tyhjin käsin Anttilasta..., mutta sitten poikkesin vielä sielä Ärrällä ja tiedustelin sielä leffan hintaa -ja sen kuultuani totesin että se oli selvä merkki -että Anttilasta halvemmalla.

Ostosten esikatselu

Tuli käytyä vanhempien luona saunomassa ja sieltä kotimatkalla tuli sitten keskustassa poikettua vielä Anttilassa.

Ja sieltä lähti sitten pitkän mietinnan jälkeen -ehdin jo itseasiasa lähteä Anttilasta -ja poikkesin sitten R-Kioskilla jossa myös näin kyseisen leffan -tiedustelin sen hintaa ja kun totesin sen liian tyyriiksi -suuntasin takaisin Anttilaan ostamaan sen halvemmalla. -Tälle kaikelle tarkempi selvitys omassa blogauksessa.

Illan leffat: Deep Fear & Black Water

Siinä on illan leffat poimittuna Dark Label boksista. -Molemmissa riehuu verenhimoinen peto -Deep Fear leffassa joku esihistoriallinen otus -ja Black Waterissa krokotiili. -Tällaisen blogauksen voisi tehdä joka kerralla kun kattoo leffan tuosta boksista.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...