tiistai 27. tammikuuta 2009

The Spirit arvostelut

The Spirit

Ohjaus: Frank Miller
Pääosissa: Gabriel Macht, Samuel L. Jackson, Eva Mendes, Scarlett Johansson, Louis Lombardi ja Sarah Paulson
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 108 min
Arvosana: :D

Juoni lyhyesti: -Pahamaineinen konna nimeltään "The Octopus" (L. Jackson) haluaa käsiinsä vaasin joka sisältää itsensä Herkuleen verta. Hänen esteenä on kaupunkia suojeleva naamiosankari Spirit (Macht), joka ei tahdo kuolla millään. Aina hän onnistuu livahtamaan kuoleman käsistä vaikka Octopus kätyreineen kuinka yrittäisi listiä hänet. -Se juonesta ettei spoilata vahingossa mitään. -Sitten arvosteluiden pariin.

Frank Miller -mies elokuvien Sin City ja 300 takana -jatkaa mainiota sarjakuvafilmatisointiputkeaan tämänkin pätkän onnistuessa. -Leffa sisältää paljon hauskaa huumoria ja kovaa actionia ja yltää kepeästi edeltäjiensä (Sin City, 300) tasolle ansaiten (:D) hymiön ja paikkansa DVD kokoelmissa.

DVD uutuus (tilaus sellainen): Wanted

Wanted

Aamu alkoi tänään varsin piristävissä merkeissä. Olin vielä nukkumassa kun kuulin postilaatikon kilahduksen ja varsin painavan oloisen tömähdyksen. En aivan heti mennyt vilkaisemaan, mutta sitten lähtiessäni kouluun huomasin sen: -Luukusta oli pamahtanut sisään tilaamani -tai tilaamani ja tilaamani. Liityin tilatessani aikaisemmin saamani Vantage Point leffan Homeenter clubiin, josta sitten tulee aina kuukauden leffa -nyt sen ollessa TOD LOiSTava toimintarymistely -Wanted. Kyllä TOD piristi päivää. Klubista voi sitten erota mikäli ei halua seuraavaa kuukauden leffaa, joka ilmoitetaan etukäteen mikä se on -niin siinä vaiheessa voi sitten ilmoittaa ei kiitos jne..

DVD uutuus: Van Helsing

Van Helsing

Tulipa poikettua tuossa eilen Sörnäisten pienessä leffapuodissa ja poimittua mukaan jo entuudestaan VHS kokoelmista löytyvä toimintaseikkailu Van Helsing. Olis muuten ollu 2. levyn julkaisu, mutta sen piti juuri olla kaksi euroa liian kallis kuin ostamani yhden levyn julkaisu. -Sattui nimittäin sopivasti olemaan 10 euroa lompakossa ja yhden levyn julkaisu oli juuri sen hintainen. -Mokoma 2 levyn julkaisu piti sitten olla 12 euroa enkä millään viittinyt vilauttaa kortilla sitä kahta euroa siihen, niin tyydyin sitten yhden levyn julkaisuun.

DVD uutuus: The Exorcism of Emily Rose

The Exorcism of Emily Rose

Kaksi leffaa kympillä tosiaan. Samalta ostamalta tuli siis poimittua toinenkin leffa mukaan ja sehän on kelpo tosipohjainen kauhuelokuva Emily Rosen riivaaja. -Ostettuja elokuvia yhdistää kaksi asiaa; 1) molemmat leffat olin nähnyt viimeksi teattereissa ja 2) molemmissa leffoissa esiintyy näyttelijä Henry Czerny. -Siinäkin oli tarkeä informaation pätkä.

DVD uutuus: The Pink Panther

The Pink Panther

Herttoniemen R-Kioskista tuli tehtyä mainio löytö. Tai pikemminkin mainiot löydöt, kun sattui olemaan kaksi leffaa kympillä tarjous, mutta toinen sitten erikseen. -Mutta siis Steve Martinin tähdittämä komedia -Vaaleanpunainen pantteri oli tämä yksi löytö ja sepä löytyi juuri sopivasti kokoelmiin kakkosen tullessa piakoin teattereihin. -Tuoreessa muistissa on ja ehkä voisi vielä lähempänä ensi-iltaa katsastaa uudestaan viälä tuoreempaan muistiin.

DVD uutuus: The Hitcher (2007)

The Hitcher (2007)

Tosiaan, molemmat tuli ostettua -alkuperäinen ja tää uusintafilmatisointi, ja molemmat tuli katsottua putkeen -ja nyt siihen minkä säästin tähän blogaukseen. -No siis tää uusintafilmatisointi oli paikoin uskollinen alkuperäisen leffan juonenkululle -tuttuja kohtauksia ja repliikkejä oli, mutta loppuratkaisu -periaatteessa sama, mutta silti eri. Päähenkilö ampuu liftarin haulikolla kuoliaaksi molemmissa leffoissa -uusintafilmatisoinnissa tosin ei se alkuperäisen leffan pääosahahmo, vaan sen tyttöystävä. Uusintafilmatisoinnissa päähahmo kuolee samalla tavalla kuin alkuperäisessä pääosan naisseuralainen, joka ei kuitenkaan ole sankarin tyttöystävä. -Ihme että uusintafilmatisoinnissa tapettiin henkilö, joka selvisi alkuperäisessä. -Samapa tuo. Muuten olivat molemmat leffat erittäin mainioita katseltavia.

DVD uutuus: The Hitcher (1986)

The Hitcher (1986)

17. elokuuta 2007 muistan sanoneeni jotain tämän leffan hankkimisesta ja nyt se vihdoinkin tuli toteutettua. -Tuossa muutama päivä sitten tuli tämä Anttilasta käytyä poimimassa mukaan uusintafilmatisointineen (esittely erikseen). -Tulipa katsottua sitten molemmat putkeen tuossa yksi päivä ja... No, säästetään nyt jotain uusintafilmatisoinnin esittelyynkin.

I'm Back

Juu, on ollut tässä pientä taukoa tietsikalla oleskelusta kun oli jäänyt nettilasku yhdeltä kuulta maksamatta ja täten yhteys oli suljettu erääntyneen laskun johdosta. -Mutta mikäs siinä -nyt on sitten paljon blogattavaa. On näet kertynyt tauon aikana muutamisen uusi DVD ostos ja yksi leffa-arvostelukin on luvassa, eli paljon juttua tulossa tänään. -Ja täten lausahdus "I'm Back" sopii tähän kuin sukka jalkaan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...