lauantai 21. maaliskuuta 2009

DVD uutuus: Con Air (DVD Art Collection)

Con Air (DVD Art Collection)
Ennen leffaa tuli poikettua Kodin 1 Anttilassa ja menin sinne ihan vartavasten yhden asian perään. Con Air DVD Art Collectionin tempaisin sieltä mukaani. -Nyt on upeat taulut odottamassa kiinnittämistä seinälle -sekä King Arthur, että Con Air aiheiset taulut. Con Airin vein kotimatkalla Laajasalon kotiin, kun tuli poikettua sielä hakemassa postit. -Oli vielä remppa pahasti vaiheessa. Odotan innolla, että pääsen kiinnittämään molemmat upeat taulut koristamaan huoneeni seinää.

Pride & Glory arvostelut

Pride & Glory

Ohjaus: Gavin O' Connor
Pääosissa: Colin Farrell, Edward Norton, Jon Voight, Noah Emmerich, Jennifer Ehle ja John Ortiz
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA/Sakasa
Genre: Toimintatrilleri
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 180 min
Arvosana: =)

Neljä NYPD:n poliisia saa surmansa huumeratsiassa. Tapausta tutkivalle rikosetsivälle Ray Tierneylle (Norton) selviää tutkimusten aikana, että iskun takana saattaa olla joku omista. -Joku oli varoittanut rikollisia ratsiasta ja se joku oli itse poliisipiiristä. -Ikävä, että se joku on myös Rayn perhepiiristä.

Siinä leffan tarina jossain muodossa. -Nyt itse arvosteluihin.

Aloitetaan vaikka tuosta (=)) hymiöstä. -No sehän tarkoittaa sitä, että hyvähän tää leffa oli, mutta paikoin hieman tylsä. -Varmaan jo aika kulutettu fraasi tuo "paikoin tylsä" -sillä sitä on jo käytetty useammassakin arvostelussa. -No, mutta niin on asian laita. -Leffa tosiaan oli paikoin vähän tylsä, mutta edelleen kuitenkin ihan hyvä. -Tarina on kelpo ja näyttelijäsuoritukset mainioita. -Kyllä ehdottomasti DVD:lle, jos ei nyt kuitenkaan ihan uutuusleffana. -Tämän jaksan odottaa tarjousleffaksi.

Uusi yritys tänään

Tänään voisi yrittää uudestaan mennä katsomaan tuota leffaa. -Nyt pitää sit vaan kattoa se aika ennen kuin lähtee mihinkään *tarkistinpa samantien* . Jaahas. Se menee, eka näytös klo 11:45, ja seuraava menee vasta 18:00 -ainoat näytökset Finnkinon kotisivujen mukaan. -Taidanpa mennä tuohon aikaisempaan -illalla meillä on tääl vanhempien kotona kuitenkin sauna aina lauantaisin, nii en missaa sitten saunaa. -Hyvä säkä muuten, että tuli herättyä näin aikaseen ja tarkistettua heti noi ajat. -Viikonloppuisin yleensä kun on tullut herättyä vasta joskus klo 12:00 -tai peräti jopa klo 13:00 aikoihin, niin olis toi aikasempi näytös mennyt aivan sivuun.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...