tiistai 17. kesäkuuta 2008

Hulkin suruvalittelut

Se on sitten niin ettei enää olla yhdessä Lean kaa. Lea pisti poikki tossa edellispäivänä perusteluina, että olemme liian erilaisia, halumme liian eri asioita. -Minä tykkään leffoista ja blogikirjoittelusta, hän taas kaikesta muusta -hänelle riitti. -Kavereina kuitenkin erottiin ja edelleenkin olisi jossain vaiheessa tarkoitus mennä yhdessä Lintsille ja leffaan katsomaan Step Up 2. -Eilen oli hänen synttärinsä ja kävin viettämässä niitä -annoin lahjaksi hienon MP3 soittimen josta hän ilahtui paljon. -11 kuukautta kuitenkin seukattiin ja se oli mielestäni hyvät 11 kuukautta. Riitoja toki oli, paikoin isojakin, mutta niistä aina selvittiin.

Tämä oli asia joka oli PAkKO jakaa lukijoidemme kanssa. -Sen verran kuitenkin otti kipeää ero, että siitä muille avautuminen on helpottanut.

2x C.S.I.: Miami

(C.S.I. Miami)

Poliisin tappaja. Rutiinitarkastusta tehnyt poliisi ammutaan, ja hänen seurassaan ollut siviili katoaa.
...

(C.S.I. Miami)

Yhden yön hotelli. C.S.I:n tutkijat pääsevät suosittuun hotelliin töihin selvittäessään hotellipojan murhaa.

Omistamani Spielberg-leffat

Nyt on tosiaan kertynyt jo aika liuta mestariohjaajan teoksia, että PAkKO nyt listata kaikki tähän alas aloittaen vanhimmasta uusimpaan.
...

-Jaws
-Raiders of the Lost Ark
-E.T. -The Extra Terrestrial
-Indiana Jones and the Teple of Doom
-The Color Purple
-Indiana Jones and the Last Crusade
-Jurassic Park
-The Schindler's List
-The Lost World: Jurassic Park
-Amistad
-Saving Private Ryan
-Minority Report
-War of the Worlds
-Munich

Aikamoinen lista tuli, mutta vielä kuitenkin puuttuu vaikka mitä hyviä leffoja kuten Hook ja A.I. -Tekoäly, mutta eiköhän nekin joskus.

DVD uutuus: Amistad

Amistad

Anttilasta tuli tänään poimittua mukaan Spielbergin historiallinen elokuva Amistad, pääosissa mm. mainiot Morgan Freeman, Anthony Hopkins ja Matthew McConaughey. -Voisikin tässä huvikseni blogata seuraavaksi kaikki omistamani Spielberg leffat mitä nyt on kertynyt. -Tietysti kaikki samaan blogaukseen kuten viimeksi tein kerran Matt Damon leffojen kaa.

DVD uutuus: Blue in the Face

Blue in the Face

Ite en olisi varmaan muuten koskaan ostanut tätä leffaa, mutta kyllä sen voi ottaa vastaan jos joku toinen luopuu siitä ja antaa omaksi. -Lealta tuli tämä leffa saatua ja mikäs siinä. Onpa ainakin hyvien tähtien ryydittämä leffa, mm. Harvey Keitel, Michael J. Fox ja Mira Sorvino. -Nyt vain tosin pitäisi löytää leffan ensimmäinen osa -Smoke jostain. -Tämä on jatko-osa sille.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...