perjantai 15. kesäkuuta 2007

Tämä viesti tahtoo ilmaantua koneelleni alituiseen...


No kuvastahan sen näkee. -Jeps, eli tollanen viesti on nyt kiusannut minua kolmasti tänään lyhyessä aikavälissä. TSII-SUS Fucking Christ -loppuis oikeesti noi virheiden löytymiset. Menee kohta hermot ja heitän viellä tietsikan ikkunasta. ARGH :x...:$.

Travolta VHS katselu tyssäsi elokuvaan...


...The General's Daughter -Kenraalin tytär. Pitäähän nyt lopettaa sen minkä aloitti. Ton jälkeen on vielä monta Travolta leffaa katsomatta. Nyt vaan katsomaan. Ja jos ei kerran ole muuta tekemistä tällä hetkellä, niin mikäs sen parempi kuin rentoutua leffan ääressä.

Kaksi jaksoa enää kolmoskaudesta katsomatta

Byhyyyyyyy :'(. -Minulla on enää kaksi jaksoa katsomatta CSI:n kolmannen tuotantokauden boxista, sitten sekin on katsottu läpi. Nyt kyllä äkkiä saatava ne loput kaudet -neljäs, viides ja kuudes. Tai ainakin neljäs ja viides. Kuudennetta en ole viellä nähnyt kaupoissa.

-Mutta kyllähän noita katsoa jaksaa. En tarkoittanut, että sitten kun kaikki jaksot on katottu läpi en jaksais katsoa niitä uudestaan. -Siis totta kai jaksan. Miksi nyt ostaisin boxit kerran läpi katsottaviksi. Sitten kun on kaikki tuotantokaudet hankittuna, niin kunnon putki päälle vaan. -Jos olis joku kunnon pitkä loma, millä sellanen olis mahdollista.

Telkusta tänään klo 21:00...

...Renny Harlinin The Long Kiss Goodnight. Siitä onkin aikaa kun viimeksi sen näin. Taaskin eletaan '90 luvun puolella. Enpä ole tota DVD:nä missään nähnyt. Varmasti olisin jo nimittäin ostanut sen, jos olisin. -Enkä tosin eilista The Cell leffaa, mitä Tontsa suositteli mieluummin ostaa ja katsoa sen sijaan joku "Häiritsevä tekijä". -Nojoo, mutta tänään vois sitten yhdeksältä katsoa tuon Rennyn toimintapläjäyksen. Ainoa mitä muistan leffasta on, että lopussa oli todella vaikuttavat räjähdykset. Pistetään tähän alas viellä Telkku.comin sepitykset, vaikka ne näkyy tossa oheisessa kuvassa, jos klikkaa isommaksi.
...

(Long Kiss Goodnight)

Vauhdikkaan toimintatrillerin pääosassa nähdään Oscar-voittaja Geena Davis. Muistinsa menettänyt opettaja Samantha Caine (Davis) tajuaa olleensa entisessä elämässään CIA:n tappaja. Nyt joku haluaa Cainen hengiltä. Hän palkkaa yksityisetsivän (Jackson) auttamaan hämärän menneisyytensä selvittämisessä. Salaisuuksien paljastuminen saattaa molemmat välittömään hengenvaaraan. Renny Harlinin napakka ohjaus muistetaan myös Shane Blackin (Kiss Kiss Bang Bang) kohutusta käsikirjoituksesta, josta tuotantoyhtiö New Line maksoi aikansa maailmanennätyssumman, 3 miljoonaa dollaria. Pääosissa: Geena Davis, Samuel L. Jackson, Yvonne Zima, Brian Cox, David Morse. Ohjaaja: Renny Harlin. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Uusinta.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...