torstai 26. maaliskuuta 2009

Synttärilahja sukulaisilta: Siemens 1800W pölynimuri

Sukulaiset pistivät rahansa yhteen ja ostivat synttärilahjaksi uuteen rempattuun kotiin uuden pölynimurin, merkkiä Siemens 1800W. -Uutta imuria onkin tarvittu vanhan ollessa huonossa imukunnossa ja muutenkin on yli iso raakkine joka vie vain tilaa komerossa. -Imurointi helpottuu lievästi kun on pieni ja kevyt imuri -sitä isoa on/oli hyvin raskasta raahata perässä. -Tai no -ei nyt "hyvin raskasta", mutta rasittavaa kuitenkin.

Synttärilahja vanhemmilta: Olympus FE-20 digikamera

Vanhemmilta sain lahjaksi uuden digikameran -tollasen kuvassa olevan Olympus FE-20:sen. -Vihdoinkin pääsen ottamaan niitä omia kuvia eikä tartte aina vongata kavereilta, että lähettäisivät sähköpostiin kuvia. -Ja joskus on jopa sitten kuitenkin jäänyt saamatta niitä kuvia. No nyt ei tartte enää murehtia muiden ottamia kuvia. -Nyt voi pistää galleriaan uusia itse ottamia kuvia. Eka pitää tosin laitaa kameran akku lataukseen, mutta sen säästän huomiseksi tehtväksi kun pääsee taas muuttamaan takas sinne Laajasalon kotiin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...