keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Tekemistä seuraavaksi

Ei jaksa aina pistää kyseisen leffan julistetta minkä meinaa katsoa, jotenka pitää keksiä joku toinen ratkaisu kuvaa varten ja Alexander leffaa -jonka siis katson kohta seuraavaksi, niin tekaisimpa tollasen kuvan muokkailemalla paintissa. -Ei muuta kuin Aleks(i)anterina katsomaan "nimikkoleffaa".

Mikäs se on tullutkaan myyntiin?

Tuli käytyä Itiksessä kiertelemässä Batman boxin perään -jota nyt sitten ei löytynyt, mutta mikäs sieltä löytyi, niin eilen teattereissa näkemäni -Menetetty maa oli sinne ilmestynyt uutuuksiin. -Enpä nyt kuitenkaan ostanut, vaikka olishan se silleen ollut hauska, että eilen nähty teattereissa ja tänään kirjoitettu leffan arvostelut että sitten leffan esittely DVD uutuutena. -Vielä tosin voi korjata tilanteen ja mennä sittenkin ostamaan leffan, mutta se on niin uuni tuoreeltaan nähty, että ei kyllä nyt ehkä kuitenkaan. -Mutta joskus kyllä toiste sit ehdottomasti. Kuitenkin ihan hyvä leffa, kuten arvosteluissa tuossa alempana totesin.

No Country for Old Men arvostelut

No Country for Old Men

Ohjaus: Joel Coen ja Ethan Coen
Pääosissa: Tommy Lee Jones, Javier Bardem, Josh Brolin, Woody Harrelson, Kelly McDonald ja Stephen Root
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Genre: Trilleri
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 112 min
Arvosana: =)


Llewelyn Moss (Brolin) löytää metsästysreissullaan keskeltä aavikkoa joukon kuolleita miehiä ja hieman kauempaa paikasta vielä yhden vainajan makoilemassa puun juurella. Moss ottaa vainajalta aseen ja mustan salkun joka sisältää ison pinon puhdasta käteistä. -Moss vie salkun muina miehinä kotiinsa pitääkseen saaliin itsellään. Mutta Moss ei tiedäkkään, että salkussa on paikannin joka kertoo hänen sijaintinsa missä hän ikinä onkaan. Laukkua jahtaakin täten kylmäverinen murhamies Anton Chigurh (Bardem), joka kylmästi tappaa kaikki, jotka jotenkin liittyvät laukkuun. -Paikallinen sheriffi Ed Tom Bell (Jones) tutkii asiaa ja lupaa Mossin vaimolle (McDonald) suojella miestään kylmäveriseltä tappajalta.

Jännittävä trilleri, joskin paikoin hieman tylsä -johtunee siitä, että musiikkia elokuvassa ei ollut lähes ollenkaan -paikoin joissain kohdissa, mutta hyvin vähän. -Mutta muutoin oli kyllä erittäin jännä leffa ja pahiksen osassa riehunut Javier Bardem oli kyllä vaikuttava hullu mies ja oli kyllä ansainnut Oscarin roolistaan. -Menin katsomaan tämän kahdesta syystä; -että ei ollut muuta tekemistä, ja että sekä veljeni että siskoni ovat molemmat kehuneet ja suositelleet leffaa nähtäväksi, joten pitihän se sitten mennä katsastamaan onko se niin hyvä mitä on kerrottu, ja olihan se. -DVD kamaa. -Mutta paikoittaisen tylsyytensä takia ansaitsee vain (=)) hymiön, joka ei kuitenkaan ole huono.

(C.S.I.)

Elävä Nukke. CSI pääsee taidokkaita pienoismalleja rakentavan sarjamurhaajan jäljille. Grissomin ja Sarahin suhde paljastuu.
...
Odotan innolla:
-Tämän iltaista jaksoa
-Kyseisen jakson sisältävää tuotantokautta (7. kausi) tulevan myyntiin

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...