sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Date Night arvostelut

Date Night

Ohjaus: Shawn Levy
Pääosissa: Steve Carell, Tina Fey, Mark Wahlberg, Jimmi Simpson, Common, William Fichtner, Kristen Wiig, Mark Ruffalo, James Franco, Mila Kunis, Taraji P. Henson ja Ray Liotta
Tuotantovuosi: 2010
Tuotantomaa: USA
Genre: Komedia
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 88 min
Arvosana: :/

Phil ja Claire Foster (Carell ja Fey) haluavat piristää avioliittoaan treffi-illalla ja niinpä pariskunta menee kaupungin hienoinpaan ravintolaan ilman mitään pöytävarausta. Ravintolassa heitä kehoitetaan odottamaan baarin puolella vapautuvaa pöytää. -Samassa tarjoilija kuuluttaa pöydän olevan vapaa Triplehorn nimiselle pariskunnalle ja silloinkas Phil saa loisto idean. -Hän ottaa varauksen esiintymällä Triplehornina ja onnistuvatkin saamaan pöydän. -Mutta sitten alkaa ongelmat; -kaksi kovan näköistä veikkoa tulee pyytämään pariskunnan toisaalle pienelle puhuttelulle. -Kohta Fostereille selviää minkälaiseen liemeen ovat joutuneet ja pakomatka voi alkaa.

Niin vauhdikkaalta kuin se tuonkin kuvan perusteella -ja trailerin perusteella annetaan ymmärtää..., niin kaukana kyllä ollaan. -Aika pitkäveteistä näyttelyä -jopa Steve Carelliltä joka kuitenkin on todella hauska koomikko. -Tässä hän ei oikein päässyt naurattamaan. Tai ainakaan kunnolla. -Kyllä parissa kohtaa pieni naurun tirahdus pääsi..., mutta en sanoisi kuitenkaan Carellin parhaaksi filmiksi. -Pikemminkin huonoimmaksi ikinä. -Annan leffalle (:/) -hymiön joka oli se -"menettelee" -hymiöarvosana listassa. -Tosiaan leffa menettelee eikä ole täyttä paskaa..., eli se huonoin hymiö (:x).. -Niin huono tää ei sentään ollut. -Ja kiitos muutaman naurahduksen se tosiaan pelastui tuolta täysin huonnoimmalta hymiöltä. -Voipi olla että DVD:ltä jää väliin -ellei nyt sitten jotain leffailtaa varten sitten hanki..., mutta sitten tarjouksesta kyllä vasta.

Eilen leffassa: Date Night

Joops..., kuten eilen lupailin -tänään sitten luvassa eilen leffassa käydyn -pettymykseksi osoittautuneen -Date Night komedian arvostelut. -Eli seuraavaksi sitten vaan arvostelut.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...