perjantai 9. joulukuuta 2022

Päivän toinen juoma: Henry Westons Vintage Rosé

Ruokajuomaksi ostin Alkosta tollasen Henry Westons Vintage Rosé siiderin.
Merkkasin sen myös Untapped sovellukseen ja sieltä napsahti taas kaksi tarraa. Toinen on -"99 Bottles" -joka on 36. laatuaan. 
Ja toinen on -"Untapped at Home" -joka on puolestaan 25. laatuaan. 
 

Päivän juoma: Crowmoor

Leffassa tuli käytyä ja näytös oli anniskelunäytös joten otinpa sitten leffajuomaksi Crowmoor siiderin.
Olipa sitten otettava vielä tollanen juoman kaatokuvaa.

DVD uutuus: Elvis

Elvis

Tämä piti käydä katsomassa teattereissa..., mutta en sitten koskaan saanut aikaiseksi joten oli nyt kiva saada se kokoelmiin. 
 

DVD uutuus: Make Mine Music

Make Mine Music 

Tästä tuskin tulossa live action versiota kun vähän sen pohjalta ostan näitä Disney klassikoita että mistä on tulossa live action versio. Mutta tämän ostin sen takia koska tästä on italialankielinen VHS versio jossain vanhempien kämpillä vieläkin tallessa.
 

DVD uutuus: Terrifier

Terrifier

No niin - nyt on eka näkemätön leffa ja tätä voisikin harkita illan leffaksi. Jatko-osakin olemassa..., mutta ei vielä näkynyt myynnissä.
 

DVD uutuus: Beast

Beast

Tämäkin  tuli viimeksi nähtyä teattereissa joten tälläkään mitään suurkiirettä tulla katsotuksi uudestaan. Mutta ehdottomasti hyvä lisäys kokoelmiin. 
 

DVD uutuus: Nope

Nope 

Tämäkin tuli viimeksi nähtyä teattereissa joten ihan heti ei houkuta katsoa uudestaan..., mutta hyvä lisäys kuitenkin kokoelmiin. 
 

DVD uutuus: Black Phone

 Black Phone

Filmihullusta lähti mukaan tämä viimeksi teattereissa nähty mainio kauhupätkä. Saapi vaan nähdä milloin jaksaa pistää uusintakatseluun. Tuli nimittäin poimittua isompi pino leffoja ja joukkoon mahtuu muutama ennennäkemätön leffa. 

Ostosten esikatselu

Tässä on muuten hyvin todennäköisesti tämän vuoden viimeiset leffahankinnat..., mutta ei vielä täysin  varmuudella. Ei sitä tiedä jos sitä vielä jotain löytöjä tulisi tehtyä. Mutta nyt esittelemään nämä löydöt. 

Salatut elämät

Jakso 4326: Etsin kunnes löydän sut.
 

No olipa nyt tylsä jakso viikon viimeiseksi jaksoksi - ei tapahtunut oikein mitään mainitsemisen arvoista. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...