keskiviikko 27. kesäkuuta 2007

Tulipa syötyä



Ehkä hieman liikaakin. Pistin sit kuitenki molemmat kananugetit uuniin ja niiden lisäksi lämmitin vielä sen Pomodoro pastan, mutta se meni kulhoon ja jääkaappiin odottamaan huomista. Kananugetit täyttivät vatsan. Hädintuskin sain niitäkään syötyä. Mutta sain kuin sainkin. -HUH, että on nyt täysi olo. Onneksi ei kuitenkaan pönkötä -vielä ainakaan -kuin kuvan tyypillä.

Lidl ostokset OSA 3 -Ilta=Sanomat

Uusin iltis tuli toki kans ostettua. Mielenkiintoisia uutisia taas lööpeissä. Joop. Siinä sit olivat kaikki kauppaostokseni. Taas tuli kolmessa erässä kuten tulevat DVD hankinnatkin. Mitäköhän seuraavaksi voisi blogata kolmen osingoissa? -Ööh. Ei nyt blogata toistaiseksi mitään. Nyt sitä ruokaa ja leffaa. -MO!

Lidl ostokset OSA 2 -Pasta Pomodoro

Voisi syödä tänään nugettien kanssa vielä Lidlin valmis pastaa. Riittää kuin 5 minsaa lämmittää pannulla. Ostin yhden paketin valmis Pomodoro pastaa. Kunnon mätöt tänään siis luvassa.

Lidl ostokset OSA 1 -Chicken Nuggets


Luopio MatoApinana Googlaan kaikki kuvani, enkä jaksa räpsiä kuvia kaikista ostoksistani. -Joop. Elikkä, Lidlistä tuli ostettua pari pakkausta tollasia kananugetteja, joista ainakin sen toisen voisi syödä nyt leffan ääressä. Kuten otsikosta näkee, nämäkin tulevat osingoissa, eli seuraavaksi esittelen mitä muuta tuli ostettua.

(CSI: New York)


Elämän ja kuoleman herra. Maksansiirtoa odottavan potilaan siirrännäistä kuljettava helikopteri kaapataan.
...

Kaappausdraamaa. Selvittääköhän ne myös kuitenkin murhia perinteiseen tapaan? -Jännityksellä odotan, mitä jaksossa tänään tapahtuu.

Batman katselu jatkuu elokuvalla Batman -Forever

Batman uusintakatselussa edetään tokaksi viimeiseen Batman elokuvaan -Batman -Forever. Nyt on pistetty aivan uusiksi kaikki näyttelijöistä aina tunnusmusiikkin asti -Ja ohjaajakin on vaihtunut, tällä kertaa ohjaajan pallilla istuu ohjaaja Joel Schumacher. Tim Burton on mukana leffan tuottajana. Erittäin viihdyttävä ja onnistunut Batman jatko-osa, vaikka kaikki tosiaan pistetty uusiks.

Tulevia DVD hankintoja -OSA 3

Jatkuu Clint Eastwood leffoilla, mutta näitä seuraavia en osta Clinttarin takia, vaan koska eräs suosikkinäyttelijöistäni on sivuosassa molemmissa. Jim Carrey nimittäin esiintyy molemmissa, joista eka on -The Dead Pool -ties kunka mones Dirty Harry leffa. Toinen leffa on -Pink Cadillac, jossa Carrey vilahtaa koomikon roolissa. Tämän olen tainnut jopa nähdä. Ainakin pätkiä. Ne missä Carrey esiintyy. -Joop. Mutta tässä nyt muutama lähitulevaisuuden hankinta.

Tulevia DVD hankintoja -OSA 2

Sotaleffakokoelmiin vois hankkia lisukkeeksi Clint Eastwoodin sotaeepokset -Letters from Iwo Jima ja Flags of our Fathers. Kumpaakaan en ole nähnyt, hyvät hankinnat jo siinä mielessä. Ja voishan ne muutenkin olla ihan kelpo leffoja. Ainakin ovat palkittuja leffoja.

Tulevia DVD hankintoja -OSA 1

Pitkään olen jo harkinnut tämän hankkimista kokoelmiin. Ron Howard kokoelmaboxi, missä on kolme sen leffaa -Apollo 13, Backdraft -Tulimyrsky ja vähiten kiinnostava, mutta kuulukoot nyt kokoelmiin -Far and Away -Kaukainen maa. Tämä löytyisi Anttilasta hintaan 11,95, eli ihan ostohintaan lähtee. -Seuraavaksi esittelen, mitä uutuusleffoja vois seuraavaksi hankkia.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...