tiistai 6. toukokuuta 2008

2x CSI: Miami

(C.S.I. Miami)

Kadoksissa. Siltaan törmänneestä huvijahdista löytyy kuolleen miehen ruumis, ja tutkimukset johdattavat C.S.I:n kidnapatun pikkupojan jäljille. - Sarjan uusintakierros jatkuu 3. tuotantokauden jaksoin.
...

Silminnäkijä. Nuori nainen ammutaan miamilaisella merenrantahuvilalla pidetyissä juhlissa. Silminnäkijöiden joukossa on uhrin 10-vuotias poika, joka joutuu häikäilemättömän rikollisen tappolistalle.
...

Aika tutuilta kuulostaa. -Varsinkin jälkimmäinen. Boxia vaan hankkimaan sitten kun Vegasin CSI:t on kerätty. -Ainakin vielä 6. kausi, 7. kautta vielä odotellessa , että edes tulee myyntiin.

DVD uutuudet: Resident Evil & RE: -Apocalypse

Resident Evil & RE: -Apocalypse

Ykkösleffa pamahti R-Kioskilta mukaan, kun olin sielä hoitamassa "bussineksiä" :whistle:...B)...:saint:.. tyttöystävälle, niin siinä samalla tuli poimittua sitten mukaan se -kun kerran löytyi sieltä. -RE: -Apocalypse tuli taasen poimittua mukaan Kampin Anttilasta, jossa tuli poikettua ennen kauppareissua Lidliin ruokaa ostamaan. -Nyt vielä kolmosta odottelemaan tarjousleffaksi niin sitten on kokoelma hieno. -Nyt on muuten listaa varten ainakin minulla ja Matskulla nämä leffat. -Tontsa ei ole tainnut vielä keretä hankkia leffoja kokoelmiinsa, eli hän sitten varmaan hankkii sen Resident Evil trilogiaboxin, mikä minunkin periaatteessa olisi kannattanut, mutta minulle kelpaa yksittäisinäkin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...