lauantai 16. elokuuta 2008

The Love Guru arvostelut

The Love Guru

Ohjaus: Marco Schnabel
Pääosissa: Mike Myers, Jessica Alba, Justin Timberlake, Verne Troyer, Romany Malco, Megan Good, Omid Djalili ja Ben Kinsley
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA/Canada/Germany
Genre: Komedia
Ikäsuositus: K-11
Kesto: 87 min
Arvosana: :/

Guru Pitka (Myers) on Amerikkalainen, Intiassa guru Tugginmybudhan (Kinsley) oppipoikana, jolla on erikoinen tehtävä edessään.Kanadalaisen jääkiekkojoukkueen omistaja Jane Bullard (Alba) pyytää häneltä apua -saada joukkueen tähtipelaaja Darren Roanoke (Malco) takaisin yhteen tyttöystävänsä (Good) kanssa. -Siinä juoni lyhyesti. Lopetan ajoissa ennen kuin spoilaan vahingossa jotain. -Arvosteluihin.

Leffalle pamahtaa (:/) hymiö, eli "menettelee" -sillä se todellakin vain menetteli. Olihan siinä ihan muutama hauska läppä, mutta muutoin oli heitetty pikkasen överiksi vitsailu. -Ei kyllä lyö vertoja Austin Powers leffoille joista kolmas oli itseasiassa se paras osa. -Ainakin minun mielestäni. No, mutta eiköhän kuitenkin DVD:lle voisi harkita. -Komediahyllystä ei nimittäin vielä löydy miehen leffoja. -Siis missä hän näyttelisi. Ääniroolileffat Shrek-trilogiahan löytyy.



DVD uutuus: The Eye S.E.

Gin gwai (The Eye)
Gin gwai 2 (The Eye 2)
The Eye

Anttilassa bongasin tämän hienouden. The Eye special edition boxi, joka sisältää molemmat alkuperäiset Hong Kong versiot ja Jessica Alban tähdittämän Hollywood version. -Onneksi ei tullut kerran ostettua -Sokoksessa näin kerran kolmen leffan boxin missä oli Wes Cravenin Scream ja molemmat Gin gwai leffat. Nyt olisi sitten tympinyt tämän boxin ilmestyminen. -Eikun putki vaan päälle.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...