perjantai 7. lokakuuta 2022

DVD uutuus: Wrong Place

Wrong Place

Filmihullusta lähtikin peräti kaksi Bruce Willis leffaa ja toinen on tämä myöskin ennennäkemätön toimintatrilleri - Wrong Place. Tämän ja edellä esitellyn leffan jätän toiselle kerralle katsottavaksi - on nähkääs vielä pari Saw leffaa mitkä pitää katsoa eka.

DVD uutuus: Vendetta

Vendetta

Filmihullusta lähti mukaan tämä ennennäkemätön Bruce Willis toimintatrilleri - Vendetta. Leffassa nähdään Brucen kanssa aikaisemminkin näytellyt Thomas Jane ja itseasiassa toinenkin jo useamman kuin yhden kerran Bruce-leffassa nähty näyttelijä - hieman tuntemattomampi nimi Texas Battle. 

Ostosten esikatselu

Taas tuli poikettua Filmihullussa ja mukaan lähti tollaset leffat. Niistä lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Salatut elämät

Jakso 4281: Oon voimissain.
Kuten eilisessä Salatut elämät blogauksessa lupailin niin tänään paljastan kuka se Noelu-hahmon ampuja oli. No sehän koreilee oheisessa kuvassa ase vierellään. Matias-hahmohan se. Ja kiinniottajana oli oma isä joka tietenkin päästi pojan luikkimaan ja hävitti aseen. Viikon viimeisessä jaksossa jäätiin kuitenkin kahden pettäjähahmon puuhiin. Selviääköhän niiden puuhat ensi viikon aikana. Se jää nähtäväksi. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...