keskiviikko 8. lokakuuta 2014

DVD uutuus: White House Down

White House Down

Viimeinen Hullut Päivät saalis on tämä viimeksi teattereissa näkemäni mainio toimintarymistely -White House Down -joka varmaan viikonlopun aikana voisi tulla katsotuksi uudelleen.

DVD uutuus: The Conjuring

The Conjuring

Hulluilta Päiviltä tarttui mukaan myös tämä -myöskin viimeksi teattereissa näkemäni mainio kauhupätkä -The Conjuring -jota voisi harkita tässä ihan lähi päivinä katsovan uudestaan.

DVD uutuus: Les Misérables

Les Misérables

Hulluilta Päiviltä lähti mukaan tämä viimeksi teattereissa näkemäni huikea musikaalielämys -Les Misérables. -Kauheen moni ostamani musikaalileffa on nyt vain seissyt pitkään katsomattomana..., mutta tämän sen sijaan voisi katsoa tässä ihan lähi päivinä.

DVD uutuus: Tokarev

Tokarev

Hullujen Päivien ainoa ennennäkemätön leffa on tämä Nicolas Cagen tähdittämä toimintatrilleri nimeltä -Tokarev. -Tässä voisikin olla toinen illan leffa.

DVD uutuus: Red 2

Red 2

Hulluilta päiviltä lähti mukaan tämä -myöskin viimeksi teattereissa näkemäni hauska toimintakomedia -Red 2. -Nyt on sitten molemmat Red-leffat kokoelmissa. -Ei muuta kuin putkea vaan joku kerta.

DVD uutuus: Fast & Furious 6

Fast and Furious 6

Hulluilta Päiviltä lähti mukaan myös tämä viimeksi teattereissa näkemäni hurjasteluleffa -Fast and Furious 6 -joka tulee nyt muuten olemaan varsin hankala katsoa kun päätähti Paul Walker ei ole enää keskuudessamme -rauha hänen muistolleen. -Nyt on sitten kaikki tähän asti ilmestyneet hurjapäät-leffat.

DVD uutuus: Maa aikojen alussa

 Maa aikojen alussa

Hulluilta Päiviltä lähti mukaan tämä ihan nappulana viimeksi näkemäni dinosaurus-seikkailu -Maa aikojen alussa -josta en muista muuta kuin että se oli hemmetin hyvä -ja toivon että näin aikuisiälläkin katsottuna olisi yhtä mainio. -Tässä onkin mainio illan leffa.

Ostosten esikatselu

Hulluilla Päivillä tuli poikettua ja mukaan lähti perinteiset 10 kpl:n Finnkino sarjalippuerä ja pino leffoja -jotka sitten esittelen erikseen omissa esittely blogauksissaan. -Alla otsikot...
...
  • DVD uutuus: Maa aikojen alussa
  • DVD uutuus: Fast and Furious 6
  • DVD uutuus: Red 2
  • DVD uutuus: Tokarev
  • DVD uutuus: Les Misérables
  • DVD uutuus: The Conjuring
  • DVD uutuus: White House Down

C.S.I.: New York

Mitäs illan CSI Nycissä olisi luvassa...?
...
Lähellä kuolemaa. Kahdeksannen tuotantokauden viimeinen jakso! Kun Macia ammutaan apteekkiryöstössä, hän joutuu kamppailemaan elämän ja kuoleman välillä. Työtoverit tekevät kaikkensa löytääkseen syyllisen.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...