maanantai 4. tammikuuta 2010

DVD uutuus: Red Eye

Red Eye

Tämä leffa oli samassa boksissa edellisen Denzel-leffan kanssa..., mutta joudun esittelemään ne erikseen sillä boksi väheni yhdellä leffalla -boksi siis sisälsi alunperin kolme leffaa..., mutta yksi niistä oli jo kokoelmissa -joten... -Tähän Tontsalla varmaan lisättävää omassa blogissaan. -Mitä tähän leffaan -niin enpä ole aikaisemmin nähnyt..., mutta ihan kiinnostavalta vaikuttaa -joten tervetullut kokoelmiin.

DVD uutuus: The Machurian Candidate

The Manchurian Candidate

Denzel kokoelma laajeni taas yhdellä -nimittäin laadukkaalla uusintafilmatisointi trillerillä -The Manchurian Candidate..., joka löytyy myös entuudestaan VHS-kokoelmista. -Tämä on historiallinen Denzel-leffa sillä tämä tuli käytyä teattereissa samana päivänä toisen Denzel-leffan -Koston liekki -kanssa..., joka muuten myöskin löytyy kokoelmista -ja myöskin molemmista -sekä VHS että DVD. -Ja VHS kokoelmiin se tuli hankittua samanaikaisesti ton Mantsurian kandidaatin kanssa. -Että silleen.

DVD uutuus: Samuel L. Jackson collection

Anttilasta lähti huiman halvalla..., hintaan 7,95 -Samuel L. Jackson collection boksi joka sisältää peräti 6 herra Jacksonin leffaa. -Osa on nähtyjä -ja osa näkemättömiä. -Aloittakaamme esittely ostosten esikatselu blogauksen näyttämässä järjestyksessä -miten levyt on avattu esille -vasemmalta aloittaen. -Elikkä...
...
Twisted

Kaverin kanssa tuli joskus vuokrattua tämä ihan kelpo trilleri..., jonka muissa pääosissa nähdään mm. elokuvasta -Jäähyväiset tytöille tuttu Ashley Judd ja Kummisetä 3 elokuvasta tuttu -Andy Garcia. -Seuraavaksi boksissa...?
...
The Caveman's Valentine

Samuel L. Jacksonin näkemätön leffa -ja eipä ole ollut harkinnassakaan nähdä..., mutta nyt boksin ohessa kelpaa kokoelmiin. -Voihan se olla ihan jännä -ei sitä tiedä..., mutta Samuelin parhaimpia kuitenkaan -don't think so. -Sitten seuraavaksi...
...
The Exorcist III

Tästä en tajua miten tämä on mukana -sillä eihän Samuel ole tässä edes pääosassa..., jossain hikisessä sivuroolissa..?? -No sama se. -Tämäkin on näkemätön -ja edellisen tavoin myöskään en ole harkinnut..., mutta kelvatkoot nyt. -Nyt pitäisi muuten ton rinnalle poimia myös muut -Manaaja leffat..., joista vain yksi on hyvä -se Renny Harlinin ohjaama. -Mutta boksissa eteenpäin.
...
Basic

Tämähän on hyvä. -Teattereissa kerran nähty -ja löytyy myös entuudestaan VHS kokoelmista. -Laajennus myös Travolta kokoelmiin samalla. -Next movie.
...
White Sands

Taas näkemätön..., mutta sentään kiinnostava -toisin kuin kaksi muuta näkemätöntä. -Tässä sentään muitakin kovia tähtiä, kuten esim. Willem Dafoe ja Mickey Rourke. -Sitten viimeiseen.
...
The 51st State

LOiSTava toimintakomedia -nähty kerran teattereissa ja löytyy jopa VHS kokoelmista. -Aivan upea boksi kyllä täytyy sanoa.

Ostosten esikatselu

Anttilassa tuli (TAAS) poikettua ja tuli tehtyä (TAAS) löytöjä -ja sitten tuli käytyä vielä Kiinakaupassa ruokaostoksilla -nuo kevätkääryleet ovat minun -ja tuo pullo kääryleiden vieressä myös. -Mutta sitten noiden muiden tuotteiden esittelyyn -ja tietysti erillisissä blogauksissa.

Koulu alkaa taas huomen

Sinne loppui joululoma..., mutta kuten kuvassa olevasta lukujärjestyksestä -joka on siis oikeasti oma lukkarini..., niin siitä näkee että huomenna alkaa vasta klo 12:15..., eli saa ainakin nukkua pitkään. -Ja mitäs itekkin vasta nyt huomasin että keskiviikkona ei ole merkattu tunteja ollenkaan..., eli silloin on vapaapäivä.. -Ou H3LL yeah B)...=)...:)...!!! -Sanoo tyyppi joka juuri vietti kahden viikon loman. -Mustat palkit lukkarissa on parin opettajan nimet joita en nyt täällä blogissani halua antaa julki.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...