torstai 7. kesäkuuta 2007

Joo, nyt ei jaksa

Nyt en kyllä ole siinä parhaimmassa vireessä piirtää sarjista. Ei tahdo niinku millään edistyä hanke. Pitäis oikeesti saada niinku kunnon inspiraatiota ja kannustusta, että jaksaa pukertaa sen valmiiksi. Jotenki ei nyt vaan pysty edes yhtä sivua piirtää loppuun. Alkaa mennä hermot tässä kohtapuoliin. -ARGH!!

PAkKO nyt vaan pinnistellä


Niin -sarjiksen kanssa. On alkanut ote vähän lipsua. Piirrustusjälki ei ole enää niin hienoa kuin aloittaessa. Mutta sitä minulle on sanottu, että jokaisella taiteilijalla on hetkensä jolloin ei olla niin luovia, sitten luovuus taas palaa jossain vaiheessa. Minulla tuntuu kestävän ennen kuin pääsen samaan vauhtiin ja intoon kuin aloittaessa. Mutta nyt on kyllä PAkKO pinnistellä ja ainakin piirtää nyt se yksi sivu loppuun jonka nyt aloitin.
...

Pitää pinnistää kuin kuvan painonnostaja.

No nyt kun on aikaa eikä oikein muutakaan tekemistä...



Eiköhän sit oteta kynä kauniiseen käteen ja jatketa sarjakuvan työstämistä, että saatais se edes tämän vuoden puolella valmiiksi. Nyt kun ei todellakaan ole muuta tekemistä -kesätöidenkin etsiminen alkaa jo tuntua toivottomalta, niin nyt on mitä mainioin aika palata töiden ääreen sarjakuvan kanssa. Työtähän siinäkin tulee tehtyä, vaikka palkkaa siitä ei saa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...