lauantai 24. lokakuuta 2009

Falstaff arvostelut

Tarviiko arvosteluissa perinteisesti näkyviä tietoja tähän enää kirjoittaa kun ne on kaikki selvästi luettavissa oheisissa kuvissa...? - Ja nyt siis tarkoitin sitä luetteloa ohjaajasta..., näyttelijöistä..., tuotantovuosista jne... -Joo..., ehkä jätetään tälläkertaa valiin ja siirrytään suoraan niihin arvosteluihin. -Yks juttu vielä..., että tarinan juonisepityksenkin voi lukaista alemmasta kuvasta -senkin voin jättää itse kirjoittamatta siis. -Arvosteluihin siis..

No olihan se yllätys hyvä kokemus -vaikka en nyt mennykkään sinne ihan suurimmalla innolla. -Lavasteet olivat vaikuttavat ja näyttelijät olivat kyllä kieltämättä hyvin lahjakkaita -kyllä taytyy sanoa. -Ja huolimatta pitkästä kestostaan -2 h 35 min..., niin nopeasti kuitenkin eteni ja onneksi oli yksi väliaikakin ängetty väliin. -Arvosana täten on (:)) -hymiö..., joka on kuitenkin hyvä. -Miinusta..., jonka ansiosta pisteitä tippuilee on että sielä oli karsea tekstitystsydeemi..., jonka seuraaminen oli kyllä hankalaa -varsinin melkein eturivistä. -Näyttämön katossa oli sellanen palkki mihin nää tekstit heijastettiin -sitten oli tosi kiva välillä yrittää lukea niitä käännöksiä ja samalla seurata esitystä. -Mutta muutoin oli kyllä ihan jees kokemus. -Ja mutta siitä huolimatta sai kyllä olla eka -ja viimeinen kerta -kuitenkaan niin hyvä kokemus ollut..., että uudelleen haluisin kokea.

Se siitä leffaanmenosta :|...:/...:x...:$...

Sinne peruuntui leffaanmeno -kiitos elokuvan esitysajat..., joista sitten Tontsalta tulossa kattavampi manausepisodi MatoApinan LOiSTavassa blogissa. -Kyllä ehkä kannattaisi katsoa ensin ne esitysajat ennen kuin blogailee mitään -leffaan tänään -blogauksia..., jossa hehkuttaa kuinka haluaa nähdä leffan. -No mutta..., säästetään loppu manailu Tontsalle -tai pikemminkin varsinainen manailu -itse pikemminkin vain harmittelin tässä asiaa.

Leffaan tänään: -The Final Destination

Vaikka eilen vielä ensi-ilta esittelyissä sanoin jättäväni DVD:lle tämän..., niin tänään on kuitenkin ajatukset toisin -kyllä tuo on mentävä teattereihin asti -sen verran kutkuttaa kuitenkin nähdä. -Eli illalla siis tupla-arvostelut luvassa kun se rästiin jäänyt ooppera ja nyt tämä.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...