torstai 2. elokuuta 2007

"Juuri kun luulit, että on turvallista mennä veteen"

Sehän on Jaws 2:sen mainoslause. Jaa, miksikö siteeraan sitä otsikossa (ihanku joku olis kysyny)? -No, koska ajattelin katsoa uudestaan kyseisen leffan, enkä nyt oikein keksinyt parempaa otsikkoa. Piti laittaa aluksi "Jaws 2...", mutta sit jämähti että mitä jatkoksi, sillä en viittinyt myöskään laittaa mitään mitä käytän liian useasti kun päätän katsoa jotain. Ja sitten mielestäni tuo oli mainio ratkaisu laittaa leffan mainoslause sitaateissa. -Joop. Mutta nyt vaan sitä leffaa sit vaan. Turhia höpinöitä nyt enää jaksa kukaan.

"Awesome keikka oli" -thanks to awesome pyrotechnics


Tuttujen biisien lisäksi oli eräs toinenkin tekijä, joka sai minuunkin eloa, nimittäin aivan upeat valoshowt ja ilotulitteet jne. Steissin korkeista lavasteista leimahteli paikoin liekkejä korkealle ilmaan ja välillä räjähteli raketteja. Siinä vaiheessa oli kyllä konsertti parhaimmillaan. Varsinkin loppuhuipennus konsertille oli upea. Itse bändi oli jo poistunut lavalta ja yleisö oli jo hivuttautumassa uloskäynnille, kun yht'äkkiä jysähti oikein kunnon ilotulitteet. Kunnon megaräjähdykset. Ai että oli upeeta. Hyvät biisit ja kunnon pyrotekninen show pelasti loppukonsertin, joka tosiaan alkoi vähän laimeasti.

"Awesome keikka oli" -eka biisi -"Start me up"

Tosiaan, eka biisi sit pamahti käyntiin ja se oli minullekin tuttu biisi "Start me up". Siinä vaiheessa oli vielä tunnelma hyvä. -Sitten tuli jotain vähän tuntemattomampia kappaleita -ainakin minulle ja sitten tunnelma vähän lässähti -ainakin minulla. Ku ei ollu tuttuja kappaleita, ei oikein jaksanut riehaantua. -Ilta hämärtyi ja alkoi soida taas tuttuja biisejä. -Jo nousi taas into minussakin. Mutta siihen oli myös eräs toinen tekijä. Siitä erillinen blogaus.

"Awesome keikka oli" -jatQ!!


Jeps, elikkäh. Tylsähkön lämmittelybändin jälkeen tunnelma hieman parani, kun valmistauduttiin itse Rollarien tuloon. Yleisö ryhtyi tekemään aaltoja ja se oli upea näky kun katsoi kun se alkoi stadikan vastakkaisesta päästä ja liikkui sivulle päin tasaisena, kunnes tuli omalle kohdalle. Hienointa oli kun yleisö mölysi aallon tullessa ja möly yltyi lujemmaksi mitä lähemmäksi se tuli. Ja se oli ennen kuin rollarit saapuivat lavalle. Siitä vasta möly syntyikin kun bändi saapui lavalle. Sitten jysähti eka kappale soimaan. Ja se on taas oma blogauksensa.

Tosiaan -"Awesome keikka oli -FUCK YEAH B)"


Eilen tuli jo kehaistua, että hyvä keikka oli, mutta nyt sitten tarkempi selostus upeasta keikasta.
_____________________________________________________

Aluksi oli tosin aika tylsä meininki. Tultiin paikalle joskus klo 18 aikoihin olettaen, että lämmittelybändi aloittelee siihen aikaan, mutta se aloittikin vasta joskus lähempänä 19:30, eli sielä sitten istuskeltiin -onneksi tosi hyvässä säässä kuitenkin. Tylsyyttä sitten nosti aloittelubändin osoituttua joksikin jamaikalaiseksi reggaebändiksi. Eipä saanut oikein yleisä villiintymään se bändi. Pari turistia jaksoi tanssia sen tahdissa.
...

Ei jaksa blogata yhteen myttyyn koko stooria. Kerron sen erissä. Tässä oli eka.

2 uutta jäsentä The Incredible Hulk yhteisössäni


The Incredible Hulk yhteisössäni on nyt 8 jäsentä. Se on jo ihan kiitettävä määrä. Uudet tulokkaat ovat fdhb ja Polqauto. -Joops. -Mikä minussa oikein on, kun jaksan aina innostua uusista jäsenistä yhteisössäni? No blogauksiahan tällä vaan kertyy, onhan se aikaisemminkin todettu.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...