torstai 15. syyskuuta 2022

Salatut elämät

Jakso 4266: Ilon ensi-ilta.

Synnytys hoituu onnistuneesti Kalle-hahmon avustuksella poliisiautossa ja eräs teini lähtee ostamaan lisää huumeita..., mutta jääkin kiinni. Tähän jäätiin viikon viimeisessä Salkkari-jaksossa. Ei muuta kuin ensi viikkoon.
 

DVD uutuus: Dune

Dune

Ja kuten edellisessä esittelyblogauksessa mainitsinkin niin nyt löytyy tosiaan kaikki ne Dyyni filmatisoinnit kun mukaan lähti myös tämä Dyyni-leffan uusintafilmatisointi. 

DVD uutuus: Children of Dune

Children of Dune

Tässä se toinen ennennäkemätön leffa mikä lähti mukaan. Nyt sitten löytyy kaikki Dyyni filmatisoinnit.

DVD uutuus: The Comeback Trail

The Comeback Trail

Tässä eka ennennäkemätön leffa mikä lähti mukaan. Tämä voisikin olla tämän illan leffa.

DVD uutuus: The Northman

The Northman

Tämäkin hankinta tuli viimeksi käytyä katsomassa teattereissa. Tehdyissä hankinnoissa löytyy pari ennennäkemätöntä leffaa joten katson ne varmaan eka. Mitkäs ne ovat selviää seuraavissa blogauksissa. 

DVD uutuus: Firestarter

Firestarter

Filmihullusta leffakaupasta lähti mukaan tämä viimeksi teattereissa nähty Stephen Kingin romaaniin pohjautuva kauhuleffa. Alkuperäistä en ole nähnyt..., mutta myyjä sanoi että sitä olisi saatavilla ensiviikolla. 

Ostosten esikatselu

Tuli käytyä Filmihullussa ja nyt lähti mukaan taas vähän isompi pino. Siihen sitten poraudutaan tarkemmin omissa yksittäisissä esittelyblogauksissa mitä lähti mukaan. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...