torstai 19. heinäkuuta 2012

DVD uutuus: Reservoir Dogs

Reservoir Dogs

Nyt löytyy sitten kaikki ohjaaja Quentin Tarantinon elokuvat kokoelmista -kun Anttilasta lähti vihdoin ja viimein mukaan tämä ohjaajan ensimmäinen ohjaustyö -Reservoir Dogs. -Korjaan -kolmas ohjaustyö..., mutta eka kokopitkä elokuva. -Häneltä on tullut kaksi lyhytelokuvaa ennen tätä elokuvaa.

Ostosten esikatselu

Anttilassa tuli poikettua ja sieltä lähteneen ostoksen esittelen seuraavaksi erillisessä blogauksessa. -Mutta tässwä blogauksessa voin sanoa jonkun sanasen tuosta toisesta ostoksesta. -Nimittäin S-Marketin lehtiosastolla törmäsin tollaseen Mad'in verraton vessalukemisto taskukirjaan -ja olihan se sitten heti ostettava. -Nyt voi sitten aina vessassa asioidessa lueskella tota. -Mutta ei muuta kuin esittelemään toi toinen ostos.

Uusi galleria oletus/-Facebook profiilikuva

Kaupungissa tuli tänään testattua tollasta erikoista penkkiä -ja tottahan toki oli otettava kuva siinä istuessa. -Sinne meni uudeksi oletuskuvaksi IRC-galleriaan -ja Facebookiin uudeksi profiilikuvaksi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...