torstai 19. heinäkuuta 2007

Pitää kait sit katsoa, vaikka... |O *huoh* väsyttääkin jo


Tekisi mieli jo melkein mennä nukkumaan, mutta lupauduin jo katsomaan törkytorstain ohjelmat (Roskasakki ja Häiritsevä tekijä). -Toi Jimmy Carr tuijottaa niin tuimasti, ettei viitti nyt muutella mieliä. -No saapa ainakin hyvät yöunet hauskan komediaviihteen jälkeen.

Miten kukaan ei huomauttanut??


No onneksi ite huomasin, mutta vasta myöhään, että olis joku kerennyt huomauttaa. Olin nimittäin kirjoittanut edellisen blogauksen otsikkoon aluksi vahingossa "Under Seage" -samoin myös edellispäivänä. Mitenkäs kukaan ei huomauttanut minua tuosta hieman nolohkosta virheestä, kun itelläni kesti vasta nyt huomata. -Yleensä kyllä on noteerattu heti, jos joku pienikin sana on mennyt väärin.

Seagalin Under Siege 2:sta uusiks

Kerran ku tuli katottua ykkönen edellispäivänä, niin nyt sitten vois katsoa uudestaan Under Siege 2 -Dark Terratoryn. -Siinäkin oli ihan kelpo actionia, vaikka ei ylläkkään ykkösen tasolle laadussaan. -Imdb:ssä taisi joskus näkyä Under Siege 3 tietoja, mutta ne sit kyl poistu sielt. -Ihan ehkä hyvä vaan. Tuskin olis enää kolmannen kerran kolahtanut, kun toka kertakin meni juuri ja juuri.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...