sunnuntai 16. lokakuuta 2022

Salatut elämät

Jakso 4287: Voi kaakeli!.

Ohhoh no nyt jäätiin jännän ääreen kun Ismo-hahmo liukastui suihkussa ja teloi itseään aika pahasti. Seuraavassa jaksossa varmaan sitten selviää miten kävi. Tuskin kuitenkaan kuoli - olis aikamoinen veto tuotannolta tappaa varmaan aika monen Salkkarifanin suosikkihahmo. 

Päivän juoma: Sherwood Apple Cider

Saunajuomana otan Sherwoodin omenasiiderin. 
Merkkasin siiderin myös Untapped sovellukseen ja sain tollasen tarran laittamastani kuvasta. Tämän voisiottaa näihin blogauksiin oheen että ottaa screenshotin aina kun merkkaa juoman sinne sovellukseen ja saa tarran juomasta. Aina ei tule tarraa - joskus niitä saa jopa useamman.

Uusi tunniste: Päivän juoma


 Tontsalta tuli ihan hyvä ehdotus MatoApinan blogissa että blogaisisin juotavani myös tänne omaan Hulkin blogiin. Niin siis - normaalisti olen merkannut juotavani erääseen sovellukseen nimeltä Untapped..., mutta voisihan sitä tosiaan jatkossa myös tänne pistää niitä. Tontsa heitti ihan hyvän pointin että tää kyseinen sovellus saattaa joskus kaatua ja kaikki merkkaamani juomat kadota..., mutta täällä ne pysyy täältä ikuisuuteen. Tänään olen menossa vanhempien luo saunaan niin varmaan tulee juotua joku sauna siiderin. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...