keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

DVD uutuus: Teenage Mutant Ninja Turtles boksi

"Teenage Mutant Ninja Turtles"

R-Kioskilta bussilippua ladatessa tuli tehtyä upea löytö -josta jo mainitsin MatoApinan blogissa päivän makeissa kuvissa. -Nimittäin boksillinen lapsuudenajan suosikkeja -eli Turtles piirettyjä tuli poimittua mukaan. -Kuvassa on boksin eka osa..., mutta kuten kotelon vasemmasta alakulmasta näkee niin Turtles DVD:eitä on peräti 7 kappaletta boksissa. -Boksissa on yksi kappale joka löytyy myös VHS versiona jostain vanhempien kämpiltä -jonka omistin joskus lapsuudessani. -Nyt sitten omistan kaikki lapsuuteni suosikit -joka tosin hieman nyt kaduttaa -sillä nyt katsottuna suomea puhuvat ninja kilpparit ei enää kuulosta yhtä kivalta kuunneltavalta kuin silloin muksuna. -Nyt vain pää räjähtää sitä kuunnellessa. -Mutta lapsuuden aikoja muistellen PAkKO säilyttää tämä boksi ja kestettävä jokainen katsomiskerta.

DVD uutuus: Valkyrie

Valkyrie

Tom Cruise kokoelmaa tuli laajennettua upealla sotaelokuvalla -Operaatio Valkyrie. -Nyt voisi Tompaltakin kohta listata kaikki omistamani leffat mitä häneltä on kokoelmissa. -Sen verran paljon jo kerääntynyt vuosien varrella.

DVD uutuus: Fast & Furious

Fast & Furious

Hurjapäät sarjan neljäs -ja yllätys hyvä osa tuli vihdoinkin hankittua kokoelmiin. -Nyt on sitten kaikki upeat -tai kolmas -Tokyo Drift ei kyllä niin upea..., mutta kaikki kuitenkin löytyvät nyt kokoelmista. -Hassua muuten -tämän neljännen ostin vasta nyt -vaikka tämä on ollut jo pitkään myynnissä -ja sarjan huonoimman..., eli Tokyo Driftin menin ostamaan innoissani heti uutuutena Hulluilta Päiviltä.

VÄLILYÖNTI

VÄLILYÖNTI

DVD uutuus: Kultainen kompassi

Kultainen kompassi

Fantasialeffa kokoelmaa tuli laajennettua ennen näkemättömällä -tähtiä paljon vilisevällä -Kultainen kompassi seikkailulla. -Leffassa nähdään mm. Oscar-voittaja Nicole Kidman, Taru sormusten herrasta leffoissa Gandalfina nähty Ian McKellen ja James Bond tähti Daniel Craig. -Facebookissa mainostinkin tätä jo illan leffana.

DVD uutuus: Taksikuski

Taksikuski

Anttilasta lähti näkemätön klassikko -Martin Scorsesen ohjaama -ja Robert De Niron tähdittämä -Taksikuski. -Pitää kait kohta tehdä lista kaikista herra De Niron leffoista mitä omistan. -Niitä on näet kasaantunut jo aikamoinen määrä. -Herra Scorsese on puolestaan ohjaajista sellainen -jonka leffoja löytyy kokoelmista useampikin teos.

Kuten sanoin -tänään sitten jatkuu esittelyt

Eilen jäi leffaesittelyt kesken väsymyksen iskettyä -joten kuten lupasin -tänään sitten loput leffat esittelyyn. -Eipä sitten muuta kuin hommiin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...