tiistai 9. lokakuuta 2007

Knocked Up -Paksuna arvostelut

Knocked Up -Paksuna

Ohjaus: Judd Aparow
Pääosissa: Seth Rogen, Katherine Heigl, Paul Rudd, Leslie Mann ja Harold Ramis
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Genre: Komedia
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 129 min

Ben Stone (Rogen) on pilveä polttava, kavereidensa kanssa pornahtavaa nettisivua pitävä työtön luuseri. Alison Scott (Heigl) puolestaan on TV-tuottaja, joka juuri sai ylennyksen talk shown juontajaksi. Yhtenä päivänä nämä kaksi eri tahoa kohtaavat illalla baarissa. Ben tarjoaa Alisonille ja tämän siskolle Debbielle oluet ja kohta ollaankin Alisonin kotona..., -niissä hommissa. -Kuluu 8 viikkoa ja he eivät ole kuulleet toisistaan sitten ensi tapaamisen. -Ja Alison saa selville, että hän on raskaana. Ja että Ben on lapsen isä. -Tästä alkaa alkuunsa hyvin riitaisa suhde.

Knocked Up elokuva on paikoin hieman tylsähkö elokuva -kiitos draamakohtien, jotka pisti lähes itkemään. Muutoin leffa oli ihan hauska -törkeää läpänheittoa riitti kyllä. Cameorooleissa vilahteli useita tuttuja Hollywood kasvoja, mm. Jessica Alba ja Steve Carell. -Leffassa vilahti myös aikuisviihteesstä paremmin tunnettu Stormy Daniels, jonka muuten olen nähnyt livenä. -Draaman takia pisteitä valitettavasti kyllä vähän ropisee, muuten oli kyllä ihan katsottava leffa.
...

:):):):):):):)/:):):):):):):):):):)

2x (C.S.I.)..., -mutta hetkinen, hetkinen...


Puhallus. C.S.I. jäljittää kasinolta varastettua japanilaista antiikkimiekkaa, ja toisaalla on vampyyrimurhaaja irti.
...
Luotisade. Kaupan ryöstöstä kehkeytyy mieletön verilöyly.
...
Hyviltä kuulostaa molemmat jaksot, mutta miksi katsoa kun tuli vihdoinkin hankittua se boxi. -Viitoskauden hankkiminen ei ole enää kaukana sekään. Ihan kohta ajattelin senkin käydä poimimassa.

Hulluilta Päiviltä voisi yrittää bongailla

Huomennahan alkaa Hullut Päivät, niin sieltähän vois mm. sitä edellisessä blogauksessa mainostamaani Cage leffaa harkita. Ehkä noin viiden muun leffan kanssa B). -Tai voishan ton jo tänään kotimatkalla poimia, jos menee keskustan kautta. Ehkä mieluummin niin. -Eihän siitä rahasta ole nyt pulaa, niin joops.
...

Hullut Päivät -kuva
...

EDIT. Vallattiinpas "blogit" -sivu -FUCK YEAH B)!!

Cage -leffa, jota voisi harkita...

Tuota voisi vielä harkita ostaa Cage kokoelmiin. Olen sen Anttilassa tarjouksessa nähnyt. Vois olla ihan hyvä. Ohjaaja on ainakin hyvä -Ridley Scott, mm. Blade Runner ja Gladiator. Hieman toisenlainen elokuva Ridleyltä. Normaalistihan mieheltä ilmestyy pelkkiä ison budjetin spektaakkeleita, kuten esim. edellämainitut kaksi. -Mutta seuraavaksi voisi tosiaan voisi harkita ostaa kokoelmiin hänen elokuvansa -Matchstick Men, jossa tosiaan tähtinä Nicolas Cage ja Sam Rockwell. -Kyseistä leffaahan vois huomenna..., -no, erillinen blogaus.

DVD uutuus # 2

Nicolas Cage kokoelmaa tuli laajennettua elokuvalla -TOD LOiSTavalla sellaisella, nimittäin tuli ostettua -Lord of War toimintapätkä. -Tämäkin teattereissa viimeksi tuli nähtyä. Proidi taisi suositella, mutta olin muutenkin kyllä menossa ja kannatti. Ihan pirun hyvä leffa nimittäin. -Ja kyllä TOD LOiSTava lisä Cage kokoelmaan, joka tulee kasvamaan muuten vielä yhdellä leffalla, josta tarkemmin erillisessä blogauksessa.

DVD uutuus # 1

Eilen tuli käytyä isolla porukalla leffassa -arvostelut tulossa myöhemmin -ja ennen leffaa tuli TAAS käytyä Anttilassa leffaosastolla. -Nyt tuli poimittua mukaan pari leffaa, joista eka on mainio Titanic vastaava -paitsi parempi -laivanupotusdraama -Poseidon. Teattereissa tuli viimeksi nähtyä ja kyllä ihan viihdyttävä pätkä oli. -Hienoja tehosteita ainakin riitti. Ja upeat näyttelijätkin -Kurt Russell, Josh Lucas ja Richard Dreufuss. -Naiskauneutta tuo leffaan mm. elokuvista Day After Tomorrow ja Phantom of the Opera tuttu Emmy Rossum. -Elokuvan ohjauksesta vastaa mm. Air Force One ja Meren raivo elokuvien ohjaaja Wolfgang Petersen. -Kyllä on mainio lisä kokoelmiin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...