maanantai 22. kesäkuuta 2009

Pizzaa, ja mikäs leffa sen kanssa..?

Kaverien kanssa tuli käytyä pizzalla päästyämme takas Helsinkiin mökkireissulta. -Tilasin perhepizzan ja en jaksanut syödä puoliakaan. -Täten jouduin pakkaamaan loput mukaan.

Kotona nyt sitten pitäisi päättää minkä leffan katsoisin pizzaa syödessäni.
-Mutta eiköhän sitä kerkiä pähkäillä My Name Is Earl:in (logo oikealla) parissa, jota rupean katsomaan tässä Tontsan kaa...? -En kuitenkaan varmaan katso yhtäkään leffaa, mitä tavoittelen kuvassa.

Home Sweet Home

Tosiaan, oma koti kullan kallis. Tänään tuli sitten palattua kotiin kaverin mökiltä. -Kyllä oli kiva mökkireissu jälleen. -Mökkitarina tulee sitten kun jaksaa -nyt heti en ainakaan jaksa, ja kattoo jos huomennakaan. -Mutta kuvia tuli kuitenkin paljon räpsittyä ja tarina on kyllä tulossa, sen voin taata. Tosiaan, kiva reissu oli, mutta kiva myös olla kotona. Kyllä oma sänky aina se paras sänky on. -Ja kunnon suihku -vaikka ei merivedessä peseytymisessä mitään vikaa ollut -vilpoisaa ainakin oli. -Eipä tässä nyt oikein muuta -tarinaa odotellessa, moips.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...