tiistai 14. elokuuta 2012

DVD uutuus: Stan Helsing

Stan Helsing

Viimeinen esiteltävä on tämä varsin huonoksi osoittautunut parodialeffa Stan Helsing. -Leffa oli kyllä kaukana Scary Movien kaltaisista parodialeffoista vaikka sama tekijät on kyseessä. -Ja jäi kyllä mestarikoomikko Leslie Nielsenin (Rest In Peace) ehkä huonoimmaksi leffaksi. -Ei päässyt herra kunnolla naurattamaan vaikka näyttelikin naista.

DVD uutuus: Walking Tall

Walking Tall

Prisman kokoelmista lähti vielä mukaan tämä VHS-kokoelmistakin jo entuudestaan löytyvä toimintatrilleri -Walking Tall. -Se tuli tuossa eilen katottua pitkästä aikaan uudestaan. -Ja oli yhtä hyvä mitä muistelinkin.

DVD uutuus: Underworld: Awakening

Underworld: Awakening

Prismasta lähti uutuusleffana mukaan neljäs jatko-osa Underworld toimintaelokuville. -Nytpä on sitten kaikki neljä elokuvaa kokoelmissa ja joku kerta voisikin harkita kaikkien putkeen kattomista.

DVD uutuus: Jason X

Jason X

Prisman valikoimista lähti myös mukaan tämä jo ennestään VHS-kokoelmista löytyvä kauhupätkä Jason X. -Muistaakseni jotain kautta tää tuli kuitenkin nähtyä nyt ihan lähivuosina uudestaan -että ei tästä niin pitkä aika ole kun näin viimeksi.

DVD uutuus: Memento

Memento

Prisman laareista lähti mukaan tämä ennennäkemätön Yön Ritarin ohjaaja Christopher Nolanin trilleri -Memento. -Sitä ei tarvinnut kauaa miettiä ostaako leffan vai ei -kun se sielä osui silmiin. -Eiköhän se joku päivä tule katsottua.

DVD uutuus: Valamiehet

Valamiehet

Prisman kätköistä lähti myös mukaan tämä entuudestaan jo VHS-kokoelmista löytyvä jännityspätkä -Valamiehet. -Viime näkemisestä onkin siis aikaa. -Sen kyllä muistan että taisin hieman pettyä leffaan silloin ensinäkemällä..., mutta ehkä nyt uudelleennähtynä voi asenne muuttua.

DVD uutuus: 24: Redemption

24: Redemption

Eilen tuli pitkästä aikaan käytyä Itiksessä ja sielä tuli sitten samalla reissulla poikettua Prismassa mistä lähti mukaan mm. tämä toimintasarjan 24 kokopitkä TV-elokuva. -Vieläpä en ole kerinnyt sitä kattoa..., mutta eiköhän se tässä lähi päivinä tule katsottua.

VÄLIVIIVA

No niin -siinä oli ne ostokset. -Sitten ei muuta kuin esittelemään ne eiliset leffat. -Pistetään vaan väliin eka tällänen väliviiva.

DVD uutuus: The Thing

The Thing

Viimeinen silloinen Anttila ostos on tämä uusintafilmatisointi John Carpenterin kauhuklassikolle The Thing -joka pääsi kokoelmiini alkuperäisen elokuvan viereen. -Tämäkin tuli katsottua -ja kyllä ihan kelpo leffaksihan se osoittautui.

DVD uutuus: Täydellinen isäntä

Täydellinen isäntä

Anttilasta lähti mukaan myös tämä aikaisemmin ennennäkemätön trilleripätkä -Täydellinen isäntä. -Tykästyin elokuvaan heti ensikerralla katsottuani elokuvan trailerin. -Ja kyllähän se ihan kelpo trilleriksi osoittautuikin. -Hieman sekava..., mutta silti hyvä.

DVD uutuus: Tower Heist

Tower Heist

Anttilasta rysähti silloiselta käynniltä myös toinen Murphy-leffa -nimittäin viimeksi teattereissa nähty toimintakomedia -Tower Heist. -Ja nyt sekin on nähty jo uudestaan.

DVD uutuus: A Thousand Words

A Thousand Words

Anttilasta lähti muutama päivä sitten mukaan tämä teatterilevitykseen koskaan ilmestynyt Eddie Murphy komedia -A Thousand Words. -Tulipa se ostopäivänä katsottua ja kyllähän se ihan hauska oli. -Tosin oli leffassa paljon draamaa -ja itseasiassa DVD:n genreluokitteluissa lukee pelkkä draama. -Kyllä se kuitenkin komediahyllyyn muiden Murphy komedioiden seuraan meni.

C.S.I.

Mitäs illan CSI:ssä tänään olisi luvassa...?
...
Viimeinen nauru. Koomikkolegendan kuolema ei vaikuta täysin luonnolliselta. Sara ja Langston yrittävät selvittää täyteen reikiä ammutun ruumiin mysteeriä. Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan rikospaikkatutkijoiden työtä Las Vegasissa. Kymmenes tuotantokausi. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...