perjantai 11. lokakuuta 2013

DVD uutuus: A Good Day to Die Hard

A Good Day to Die Hard

Nyt on sitten nämäkin kaikki. -Nimittäin Die Hard-leffat -joista eilen lähti mukaan viimeksi teattereissa nähty viides osa -A Good Day to Die Hard. -Ei sitten muuta kun putkeä tämänkin kanssa tekemään. -Sitten joskus.

DVD uutuus: Teksasin moottorisahamurhaaja 2

Teksasin moottorisahamurhaaja 2

Anttilasta lähti eilen mukaan tämä jatko-osa alkuperäiselle Teksasin moottorisahamurhaaja leffalle. -Nyt puuttuu enää kaksi näitä leffoja niin sitten on kaikki Texas Chainsaw-leffat. -Puuttuvia vaan metsästämään.

DVD uutuus: Medusan perintö

Medusan perintö

Anttilasta lähti eilen myös tämä viimeksi Tontsan kanssa tietokoneen kautta nähty toimintapätkä -Medusan perintö. -Nyt on sitten kaikki Medusa-leffat kokoelmissa ja voipi sitten harkita putken tekemistä. -Siitä onkin muutenkin aikaa kun katoin edelliset Medusa-leffat.

DVD uutuus: The Moth Diaries

The Moth Diaries

Anttilasta lähti eilen mukaan tämä ennennäkemätön kauhupätkä -The Moth Diaries. -Halu kasvattaa kauhuleffakokoelmaa ja leffan halpa hinta (4.95€) vaikuttivat tämän leffan ostamiseen. -Voihan tää ihan hyväkin olla -ei siinä mitään.

Ostosten esikatselu

Eilen tuli poikettua Anttilassa ja sieltä lähti sitten mukaan seuraavanlainen erä leffoja. -Alla otsikot...
...
  • DVD uutuus: The Moth Diaries
  • DVD uutuus: Medusan perintö
  • DVD uutuus: Teksasin moottorisahamurhaaja 2
  • DVD uutuus: A Good Day to Die Hard

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...