tiistai 26. heinäkuuta 2011

Toinen uusi IRC-galleria kuva / Facebook profiili

Galtsuun meni myös toinen hauska kuva Suokista -myöskin Matskun ottama. -Katon siinä tykin piipun läpi kun Matsku ottaa kuvaa toisesta päästä. -Vaihdoinkin tämän uudeksi profiilikuvakseni Facebookiin.

Uusi IRC-galleria oletus / Facebook profiilikuva

MatoApina tiimillä tuli käytyä Suomenlinnassa ja totta kai käynniltä tuli otettua paljon kuvia. -Siinä Matskun ottama kuva minusta ja Tontsasta apinoimassa puussa. -Hetikös ne meni uusiksi oletuskuviksi IRC-galleriaan -ja uudeksi profiilikuvaksi Facebookiin...? -Kyllä vain.

DVD uutuus: National Geographic -Great Migrations

National Geographic -Great Migrations

Postiluukusta rysähti tänään tollanen 3 levyn National Geographic DVD. -Kun avasin kotelon -näin aluksi vain yhden levyn..., mutta sitten hoksasin että kaksi muuta levyä olikin sen päällimmäisen ykköslevyn alla. -Jee -kohta voinpistää pystyyn oman hyllyn dokumenteille.

Postin (Ostosten) esikatselu

MatoApinan blogissa mainostin jo pikkasen päivän TV-tunnareissa..., mutta esitelläänpä kuitenkin vielä tarkemmin täällä omassa Hulkin blogissakin päivän posti ilmestys. -Erillisessä blogauksessa siis.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...