lauantai 1. syyskuuta 2012

DVD uutuus: Assassins -Ammattitappajat

Assassins -Ammattitappajat

Viimeinen esiteltävä leffa ja illan yhtenä leffana toiminut elokuva on Sylvester Stallonen ja Antonio Banderasin tähdittämä toimintapätkä -Assassins -Ammattitappajat. -Tuli katsottua tämä hetki sitten pitämälläni leffan mittaisella tauolla. -Elokuva löytyy myös entuudestaan VHS-kokoelmista.

DVD uutuus: Uhrilampaat

Uhrilampaat

Samasta kaupasta lähti mukaan tämä kyllä jo entuudestaan DVD-kokoelmista löytyvä leffa -Uhrilampaat. -Leffa nimittäin löytyy kokoelmista erään trilleriboksin muodossa -josta luovun jahka saan loputkin siinä olevat leffat hankittua yksittäisinä. -Tän Uhrilampaat halusin kokoelmiini yksittäisenä sen takia -koska muut Hannibal Lecter leffat löytyvät kaikki yksittäisinä -niin halusin tän niiden viereen.

DVD uutuus: Braindead

Braindead

Samaisesta kaupasta lähti mukaan tämä Peter"Lord of the Rings, King Kong"Jacksonin kauhuklassikko -Braindead -joka on kyllä mainio lisäys isoon kauhuleffakokoelmaani. -Tää tuli myös samantien katsottua ostopäivänään. -Viimeksi taisin nähdä leffan VHS versiona -ei tosin omana.

DVD uutuus: Tales from the Dark Side

Tales from the Dark Side

Eilen tuli poikettua Vallilan Pienessä leffapuotissa ja tuli poimittua tämä kauhupätkä takaisin kokoelmiin. -Leffa on nimittäin aikaisemminkin löytynyt kokoelmistani..., mutta meni lainaan -eikä koskaan palannut. -Silloinen versio kuului osaksi 12. leffan Kauhukoira boksiin. -Oli hankittava se takaisin -ei saa puuttua yhtäkään boksiin kuuluvaa leffaa.

VÄLIVIIVA

No huh-huh -siinä oli ensimmäiset esiteltävät. -Nyt sellanen leffan mittainen tauko esittelyissä ennen seuraavia esittelyitä.

DVD uutuus: Altered

Altered

Viimeinen Anttilan valikoimista lähtenyt leffa. -Kauhuleffakokoelmaa laajentaakseni otin mukaan tämän ennennäkemättömän -ja muutenkin itelleni aika tuntemattoman kauhuleffan -Altered. -Saapi nähdä yltääkö tänään katsottavien leffojen joukkoon.

DVD uutuus: Quicksand

Quicksand

Seitsemän leffaa 20 eurolla laarista lähteneisiin kuuluu myös tämä ennennäkemätön trilleri -pääosissa kaksi Batman-leffoista tuttua tähteä Michael"Batman, Batman Returns"Keaton ja Michael"Dark Knight Trilogy"Caine. -Kattoopi -tänään ajattelin kattoa monta leffaa -josko tää olisi yksi niistä.

DVD uutuus: Liberty Stands Still

Liberty Stands Still

Anttilan 7 leffaa 20 eurolla hyllystä lähtijöihin kuuluu tämä joskus telkkarista näkemäni toimintatrilleri -Liberty Stands Still -pääosissa Wesley Snipes. -Siitä on tosin aikaa siitä kun näin sen -joten tässä voisi olla yksi illan leffoista.

DVD uutuus: Vapauden voitto

Vapauden voitto

Anttilan 7 leffaa kahellakympillä hyllyköstä lähti mukaan tämä ennennäkemätön Al Pacino historiallinen draama -Vapauden voitto. -Säästelen tätä jollekin muulle päivälle. -Illan leffaksi siitä ei ole.

DVD uutuus: 21 Jump Street

21 Jump Street

Tää tuli katsottua heti ostopäivänä ja oli kyllä aivan mielettömän hauska leffa. -Leffa perustuu samannimiseen kasari TV-sarjaan missä pääosassa nähdään Johnny Depp -ja hän esiintyykin tässä leffassa sarjan hahmossaan pikkuroolissa.

DVD uutuus: Sling Blade

Sling Blade

Varmaan ihan hyvä..., mutta vaikuttaa aivan liian totiselta ja illan leffaksi en nyt kaipaa mitään totista. -Tää on taas niitä 7 leffaa kahellakympillä leffoja.

DVD uutuus: The Midnight Meat Train

 The Midnight Meat Train

Tässä olisi jopa ainesta illan leffaksi. -Tai pikemminkin myöhäisillan leffaksi. -Jos meinaan kattoa tänään useamman leffan kuin yksi -niin tämä on vahvoilla toisena leffana. -On kuitenkin yksi jo mielessä..., mutta mikä -siihen päästään vielä. -Tämä leffa on toinen niistä 7 leffaa kahellakympillä leffoista.

DVD uutuus: Skin Walkers

Skinwalkers

Anttilassa oli -ainakin minulle uusi -tiedä sitten kuinka kaunan jo ollut -seitsemän leffaa 20€ -josta tämä seuraavaksi esiteltävä kauhupätkä lähti yhtenä seitsemästä mukaan. -Vielä en ole kerinnyt kattoa ja eipä nyt ole kauhean vahvoilla illan leffaksi.

DVD uutuus: Catch .44

Catch .44

Tässä olis kovalta vaikuttava leffa..., mutta aistini kertovat että löytyisi joku vieläkin kovempi ehdokas illan leffaksi. -Mutta tämä jännityselokuva lähti tosiaan myös mukaan viimeisimmältä Anttilakäynniltä.

DVD uutuus: Dragon Eyes

Dragon Eyes

Anttilasta lähti yksi päivä mukaan tämä Jean-Claude Van Dammen tuoreimpiin leffoihin lukeutuva toimintapätkä -Dragon Eyes. -Vieläpä en ole kerinnyt kattomaan sitä -ja saapi nähdä pärjääkö illan leffa arvonnassa muille vielä esiteltäville leffoille. -Joukossa on nimittäin muutama aika kova vastustaja.

Ostosten esikatselu

 No niin -nyt on sitten aika esitellä viimeisimmät DVD hankinnat. -Aloitetaan vaan noista ylimmän kuvan leffoista -sillä ne on vanhempia hankintoja...
...-ja sitten nämä alemman kuvan hankinnat -jotka ovat eilisiä. -Ei muuta kuin esittelemään.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...