keskiviikko 27. helmikuuta 2008

Mitä yhteistä muka noilla :x...:/...:|..??

Niin, siis miksi CSI tähti Gary Dourdan on läntätty vierekkäin Alien 3 leffan julisteen kanssa. -Eihän mies edes esiinny koko leffassa. -No tässä selitys:
CSI jaksoa "Grave Danger":ia katsoessa tuli siitä Gary Dourdanin hahmosta mieleen -ja tämän iltaisesta Alien leffasta, että mieshän näyttelee Alien saagan neljännessä osassa -Alien -Resurrection, jonka voisi tässä katsoa uudestaan. -Joku toinen kerta voisi tehdä Alien putken ja katsoa kaikki neljä peräkkäin, mutta nyt vain vuorossa Alien ylösnousemus.
...

Gary "Warrick Brown" Dourdan (?) ja Alien 3 juliste -kuva

Grave Danger 2/2

13. helmikuuta tuli katsottua eka osa tuosta Tarantinon ohjaamasta CSI jaksosta ja nyt sitten on aika katsoa kutkuttavan jännittävä jakson päätösosa. -Sitä katsellessa voin miettiä minkä ihan kunnollisen leffan katson Salkkareiden jälkeen, minkä jälkeen leffa taitaa mennä katsottavaksi.
...

CSI Episode "Grave Danger" 2/2 -kuva

Hyppytunti

Joo. -Mitään kirjaa tässä mainostele, vaan ihan kerron, että nyt on meitsillä hyppytunti, kun on seuraavaksi äikkää ja minulla se on jo suoritettuna, eli eipä tartte niillä tunneilla notkua. -Vaikka nyt pari tuntia onkin sitä hypäriä, niin vois säästää jotain blogattavia kotiin -ainakin päivän makeen kuvan, ellei sit Tontsalta ole tulossa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...