torstai 2. heinäkuuta 2009

DVD uutuus: The Great Raid

The Great Raid

Anttilasta lähti myös mukaan matkaan hieman tuntemattomampi sotadraama -The Grat Raid. Leffa kiinnosti monelta kantilta; -hyvät näyttelijät, mm. Spider-Man leffoissta tuttu James Franco, halpa hinta 5,99.., 2 levyn julkaisu ja seikka, että uusi lisä sotaleffakokoelmiin. Siinä on kelpo syyt ostaa täysin ennen näkemätön leffa.

DVD uutuus: Resident Evil -Tuho

Resident Evil -Tuho

Pitkään tätäkin olen pihdannut ostaa, vaikka jo kauan ollut tarjousleffoissa, mutta nyt sitten vihdoinkin se tuli poimittua kokoelmiin. -Ykkösen ja kakkosen taisin ostaa samana päivänä, mutta sitten en jostain ihmeen syystä innostunut ostamaan tätä kolmosta heti sen nähtyäni myynnissä. -No mutta nyt se sitten löytyy kokoelmista ja koreilee tietokonepelifilmatisointihyllyssä kahden edeltäjänsä kanssa. -Putkea joskus kehiin, mutta ekana pelkkä kolmonen. Se on nähty vasta kerran teattereissa -ykkösen ja kakkosen ollessa nähtynä useammankin kerran.

Ostosten esikatselu

Jälleen tuli Anttilassa poikettua ja jälleen tuli poimittua pari lisuketta leffakokoelmiin. Ja jälleen tuttuun tapaan esittelen ne erikseen omissa erillisissä blogauksissaan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...