sunnuntai 9. marraskuuta 2008

DVD uutuus: The Untouchables

The Untouchables

VHS kokoelmista tämäkin mainio pätkä löytyy ja itse asiassa tuli tuossa viikko sitten katsottua se uudelleen, mutta sen verran hyvä elokuva, että TOD PAkKO se oli DVD:lle hankkia. -Upea lisuke gangsterikokoelmaan, jossa on jo paljon klassikoita, mm. Kummisedät, Scarface, Mafia veljet ja Suuri gangsterisota. -Kyllä nyt kelpaa.

DVD uutuus: Road to Perdition

Road to Perdition

Gangsterileffakokoelmaa piti myös laajentaa ja siihen tehtävään Matkalla Perditioniin oli juuri sopiva ehdokas. Upea elokuva LOiSTavilla näyttelijöillä, mm. Tom Hanks ja edesmennyt veteraani Paul Newman. -Sivurooleissakin vilisee nimekkäitä tähtiä, kuten Jude Law, Daniel "James Bond" Craig ja Stanley Tucci. -Kuten ekana esitelty Isku Mogadishuun, myös tämäkin leffa löytyy jo VHS kokoelmista.

DVD uutuus: K-19 -The Widowmaker

K-19 -The Widowmaker

Harrison Ford kokoelma kasvoi taas yhdellä kun käsiin osui hänen tähdittämä sukellusvenetrilleri, toisessa pääosassa Liam Neeson. -Ei mikään kummoinen elokuva, mutta ostamiseen on kyllä olemassa syy -kaksikin. No ekaksi tietysti halpa hinta -ja tokaksi, kävin katsomassa elokuvan teattereissa ekalla Ameriikan reissullani Seatlessa ja vieläpä ihan tyttöseurassa. -Asuimme äidin kääntäjäkolleegan luona ja kävin sitten tämän tyttären kanssa leffassa. -Ja ohjelmistossa sattui juuri silloin menemään tämä kyseinen leffa. -Oli kyllä aika pettymys, mutta pitää kyllä jenkeissä nähty leffa omistaa.

DVD uutuus: Black Hawk Down

No huh-huh. -Leffakokoelma senku laajenee. -Nyt olisi taas neljä leffaa esiteltävänä, joista eka on...

Black Hawk Down

Tämä Ridley Scottin ohjaama sotaspektaakkeli oli PAkKO saada sotaleffakokoelmiin. -Kerrassaan LOiSTava elokuva. -Löytyy myös VHS kokoelmista.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...