keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Sulkapallomaila merkkiä Wilson

Alkanut harrastaa sulkapalloa, niin tuli sitten hankittua maila -uusi sellainen vanhojen mentyä rikki. Ne oliki jotain lastenosastolta ostettuja halpismailoja. Tämä sentään tuli ostettua urheiluosastolta hieman kalliimmalla, mutta kuitenkin sopivalla 15 euron hinnalla. Halpikset oli jotain 6 euroa neljän mailan setti verkkoineen palloineen. -Perjantaina olis tarkoitus mennä pelaamaan MatoApina tiimin kanssa.

DVD uutuus: Sky Captain and the World of Tomorrow

Sky Captain and the World of Tomorrow

Kolmantena leffana laarista mukaan lähti mainio tieteisseikkailu Sky Captain and the World of Tomorrow kahden levyn julkaisuna. Tämäkin löytyy entuudestaan VHS kokoelmista. -Siinä laajentui myös Angelina Jolie kokoelma -ei tosin niin paljoa, että vielä mitään listaa kyhäämään.

DVD uutuus: Troija

Troija

Kolme leffaa kympillä laarista lähti myös Brad Pittin tähdittämä historiaspektaakkeli Troija. Upeus löytyy myös jo entuudestaan VHS kokoelmista. Leffa laajensi jo valmiiksi isoa Brad Pitt kokoelmaa. Voisikin joku päivä -tänään ei jaksa -listata kaikki omistamani hänen elokuvat käyttäen samaa kuvasommittelua mitä käytin esitellessäni kaikki Morgan Freeman leffani.

DVD uutuus: Rankka päivä

Rankka päivä

Itäkeskuksen Anttilasta lähti kolme leffaa kympillä laarista Michael Douglasin tähdittämä klassikko -Rankka päivä. Telkkarista tainnu kerran pätkiä nähny, mutta en muista kokonaan tunteella katsoneeni. -Mutta se on vain sitten hyvä syy ostaa se kokoelmiin.

Ostosten esikatselu

MatoApina tiimin kanssa tuli pyörittyä Itäkeskuksessa -ekana tuli käytyä Anttilassa, josta kuvan kolme piakoin esiteltävää tuotetta lähti mukaan mainiosti kympillä kaikki kolme. -Sitten tuli poikettua Prismassa josta tuo kuvan toinen tuote -siitäkin oma blogauksensa sitten erikseen.

LEFFAILTA WITH MATOAPINA

CSI Nycit saa nyt väistyä, sillä team MatoApina pitää MEGAleffaillan ja silloinhan ei mitään CSI:tä katsella vaan kunnon Hollywood leffoja -Ou yeah..!!

C.S.I.: New York

Sankareita ja vainajia. Mac löytää viimein Chicagosta vainoajansa jäljet ja ymmärtää hänen vuosia kestäneen kaunansa. Apuun tullut New Yorkin tiimi vaarantaa henkensä päällikköä myöten.
...
Mielenkiintoiselta kuulostaa, mutta jää nyt väliin seuraavaksi blogattavasta syystä. -No, boksit mä kuitenkin hankin -eli ei silleen haittaa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...