tiistai 31. heinäkuuta 2007

Conanissa tänään vieraina...


Mainiot vieraat tänään Conanissa. LOiSTava näyttelijä Jeff Goldblum muunmuassa, ja Donald Trumpin tytär Ivanka Trump. Ehkä Conan esittää sille sen hauskan Donald Trump imitaationsa. Se on hauska. -Musiikkivierasta en tunne, mutta sitä en edes katso. -Pistetään alas vielä Telkku.com:sta poimititu tiedot illan ohjelmasta.
...

(Late Night with Conan O'Brien)

Amerikkalainen talk show. Isäntänä Conan O'Brien. House-bändinä Max Weinberg Seven. Studiossa Jeff Goldblum, Ivanka Trump ja Pete Yorn. Esitetty USA:ssa 16.3.2007.

Spielbergin "Jaws -Tappajahai" -leffan vois katoa uudestaan

Spielbergin tappajahaileffa Jaws-Tappajahai <--(ehhe-heh. Tappajahaileffa -Tappajahai) voisi katsoa uudestaan. Olis khyl tosin vielä katsomatta Ron Howard boxista se Tom Cruisen -Kaukainen maa leffa, ja sitten kummitädiltä synttärilahjaksi saatu uusin Bond Casino Royale vieläkin katsomatta. -Kaukainen maa ei jotenkin nyt iske, eikä oikein ole Bond fiiliskään, vaikka hyvähän leffa se oli jne., mutta annan sen vielä pikku hetken odotella katsomistaan. Samoin Cruiserin Kaukainen maa saa nyt odottaa parempaa katselupäivää. -Nyt on Spielbergin Tappajahai fiilis. Nyt se pyörimään.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...