tiistai 11. joulukuuta 2012

MAD #519

Edellinen numero jäi ostamatta selailun jälkeen todettuani sen hieman tylsäksi ostaa. -Eipä kyllä tämä uusikaan numero kauhean houkuttelevalta vaikuta. -Ainakaan lehden sisältö ei lupaa mitään mielenkiintoista. -Mutta annetaan viimeinen tuomio vasta selatessa lehteä. -Jos vaikka osoittautuukin ostamisen arvoiseksi.

DVD uutuus: Get Carter

Get Carter

Lauantaina tuli nähtyä yhtä kaveria ja tuli poikettua tän kaverin kaa yhdessä osta-myy-vaihda DVD-liikkeessä -josta lähti mukaan tämä myös VHS-kokoelmista löytyvä Stallone pätkä. -Viime näkemisestä olikin aikaa ja lauantaina tulikin katottua se pitkästä aikaan uudestaan.

DVD uutuus: Ice Age 4

Ice Age 4

Tuossa yksi päivä tuli poikettua Siwassa karkkiostoksilla ja kassalle mentyäni huomasin että sielä oli viimeksi teattereissa näkemäni neljäs Ice Age leffa myynnissä -joten eipä tarvinnut kauaan epäröidä sen ostamisessa. -Nyt on sitten kaikki neljä Ice Age leffaa. -Ei muuta kuin putkeen vaan joku kerta kattomaan.

VÄLIVIIVA

Siinä oli itsenäisyyspäivän aikaiset ostokset. -Nyt voisin pitää kaupunkireissun mittaisen tauon ja esitellä loput illemmalla -vaikka niitä onkin vain kaksi enää jäljellä.

DVD uutuus: Suomalaisen sotaelokuvan klassikot boksi

Tuntematon sotilas (1955)
Tuntematon sotilas (1985)
Talvisota

Todellinen syy miksi poikkesin Anttilassa itsenäisyyspäivänä -ja miksi ostin noi edellä esitellyt elokuvat -on tämä elokuvaboksi. -Itsenäisyyspäivän kunniaksi kävin tän ostamassa..., mutta kun en halunnut tyytyä pelkkään kotimaiseen leffaboksiin niin ostin sitten pinon Hollywoodleffoja ohessa. -Tästä oli itsenäisyyspäivänä tarkoitus kattoa yksi leffoista..., mutta eipä sitten saatu tuntia pidempää katottua. -Yritettiin kattoa tota vuoden 1985 Tuntematonta -joka kestää peräti 3h 20min..., mutta tosiaan tunnin katselun jälkeen loppui into ja vaihdettiin yhteen ostamaani Hollywood-leffaan. -Mutta kyllä nää joku kerta pitää kattoa. -Muuna kertana kuin itsenäisyyspäivänä. -Ensi itsenäisyyspäivään asti en viitti jättää.

DVD uutuus: Elf

Elf

Anttilasta lähti itsenäisyyspäivänä mukaan myös tämä ennennäkemätön Will Ferrell komedia -Elf. -Eiköhän toi tule tässä lähi päivinä katottua.

DVD uutuus: Mafiakokelas

Mafiakokelas

Anttilasta lähti myös tämä ennennäkemätön mafiamaailmaan sijoittuva komedia -Mafiakokelas -pääosissa itse kummisetä Marlon Brando ja Matthew Broderick. -Enpä ole vielä kerinnyt kattoa tota. -Siinähän voisi olla ainesta illan leffaksi.

DVD uutuus: Tosinuija ja vielä nuijempi -kun Harry tapasi LLoydin

Tosinuija ja vielä nuijempi -kun Harry tapasi LLoydin

Anttilasta lähti itsenäisyyspäivänä tämä myös VHS-kokoelmista löytyvä hömppäkomedia -Tosinuija ja vielä nuijempi -kun Harry tapasi LLoydin. -Jee -nyt löytyy sitten molemmat Nuija ja tosinuija elokuvat.

DVD uutuudet: Dr. Dolitlle -Eläintohtori 1-ja 2

 Dr. Dolittle -Eläintohtori

Anttilasta lähti itsenäisyyspäivänä mukaan tämä Eddie Murphyn tähdittämä hupailukomedia -Dr. Dolittle -Eläintohtori. -Tätä ykkösleffaa en tainnut koskaan omistaa VHS versiona -toisin kuin puolestaan leffan jatko-osa...
DR2 -Eläintohtori 2

...-Eläintohtori 2 -joka myös lähti mukaan Anttilasta. -Tämä puolestaan kyllä löytyy myös entuudestaan VHS-kokoelmista. -Eli siitä on jo jonkin aikaa kun nää tuli nähtyä -molemmat leffat siis. -Oli siis ihan kiva että molemmat löysivat vihdoinkin DVD-kokoelmiini.

Ostosten esikatselu: -Kolmen päivän rästit

 Tässä on nyt kolmelta eri päivältä ostoksia. -Ylenpi on itsenäisyyspäivän ajoilta -joten siihen poraudun ekana.
 Toinen on itsenäisyyspäivän jälkeiseltä päivältä. -Voin noista muista ostoksista sanoa jo tässä jotain. -Tuli käytyä Siwassa karkkiostoksilla -ja mukaan lähti sitten myös pari litran tölkkiä; -yksi Karhu III -ja yksi Suur Kurko greippi. -Kassalle mentäessä törmäsin vielä tohon yhteen mikä saa sitten enemmän huomiota omassa blogauksessaan.
Lauantaina tapasin kaupungilla erästä kaveria ja tuli sitten tällä samaisella kaupunkireissulla poikettua eräässä -osta-myy-vaihda -DVD-liikkeessä -josta lähti mukaan toi yksi ostos. -Forumin naamiaisasukaupasta ostin tollaset hanskat Uncle Sam pukua varten. -Limppari lähti R-Kioskilta ja sipsejä jaettiin ilmaiseksi. -No niin -ei sitten muuta kuin esittelemään ostokset.

Itsenäisyyspäivän oletuskuva -ja viimeisin oletuskuva

 Itsenäisyyspäivän kunniaksi 6. joulukuuta tuli otettua tollanen posetuskuva ja pistettyä se galtsuun oletuskuvaksi..., mutta en silloin muistanut blogata siitä.
Nyttemmin sekin on jo vaihtunut uuteen -ja senkin pistämisestä on jo aikaa. -Mutta mitään  en jätä blogaamatta -joten blogaan nyt näin jälkikäten. -Yllä oleva kuva on siis viimeisin galleria oletuskuva ja kuvan puvusta olikin jo tarkempi selostus MatoApinan blogissa päivän makeissa kuvissa.

C.S.I.: Miami

 Mitäs illan CSI Miamissa olisi luvassa...?
...
Tuulen viemää. Kuolemansellissä istuva vanki saa kuvernööriltä lykkäystä tuomioonsa, kun silminnäkijä muuttaa lausuntoaan televisiolähetyksessä. Rikospaikkatutkijat joutuvat avaamaan 15 vuotta vanhan jutun uudelleen. Amerikkalainen poliisisarja.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...