maanantai 10. lokakuuta 2011

DVD rästi(t): Kill Bill, Vol 1-ja 2

Kill Bill, Vol 1

Taisiko lähteä peräti samaiselta Anttilakäynniltä kuin Pulp Fiction nämä toiset Tarantinon mainiot elokuvat. -Nämäkin upeudet löytyvät jo entuudestaan VHS-kokoelmista -joten viime näkemisestä onkin aikaa. -Enpä ole vielä kerinnyt korkata DVD versioita.
Kill Bill, Vol 2

Näähän voisi tänään ottaa illan leffoiksi -molemmat putkeen. -Kiitos syysloman -nyt kerkiääkin tehdä näin -eikä tarvitse odottaa seuraavaan viikonloppuun että voisi katsoa putkeen molemmat. -Normi kouluarkipäivänä menisi liian myöhään molempien kanssa. -Tosin voi nytkin mennä..., mutta nyt se ei haittaa.

DVD rästi: Pulp Fiction

Pulp Fiction

Anttilasta lähti yksi kerta tämä Tarantinon huippu hyvä toimintatrilleri -joka löytyy myös entuudestaan VHS-kokoelmista. -Siitä olikin aikaa viime näkemisestä -joten oli ihan kiva katsoa se pitkästä aikaa uudestaan.

DVD rästi: Tequila Sunrise

Tequila Sunrise

Anttilasta lähti tämä kasaritrilleri -joka osoittautui ihan mukiinmeneväksi leffaksi. -Ties kuinka mones leffa herroilta Mel Gibson ja Kurt Russell. -Heidän elokuviaan löytyy jo useampi kokoelmista. -Samoin naispääosa Michelle Pfeifferiltä ihan kiitettävästi on jo kertynyt leffoja kokoelmiin. -Semmottis.

DVD rästi: Armored

Armored

Anttilasta lähti kerran mukaan tämä ihan hyväksi osoittautunut toimintatrilleri. -Mitä huomasinkaan...? -Leffalla on sama mainoslause kuin Hulluilta Päiviltä ostamallani trilleripätkällä 13 -Thirteen. -Siinäkin luki kannessa tuo -"Who will be the last man standin?".. -Näistä kahdesta leffasta ehkä tämä Arnored on hitusen parempi.

MAD #512


Edellinen numero tuli ostettua ja oli kyllä sen arvoinenkin. -Samaa toivon tältä uudelta numerolta. -Kansikuva on ainakin hauska. -Luvassa siis jotain zombie aiheista parodiaa. -Sitten asiasta toiseen -liittyen kuitenkin Mad lehteen. -Nimittäin kuulemani mukaan Madin pitäisi ilmestyä vain neljästi vuodessa -ja tämä on nyt viides plogaamani numero tänä vuonna.
...
EDIT. Eipäs kun 5 niitä on joka vuosi tullut..., mutta tosiaan Akateemisen kirjakaupan myyjältä kuulin että ilmestyisi vain neljästi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...