lauantai 11. lokakuuta 2008

DVD uutuus: Elizabeth / Elizabeth -The Golden Age

Elizabeth
Elizabeth -The Golden Age

On jo jonkin aikaa käynyt mielessä ostaa nämä kokoelmiin ja nyt sitten vihdoinkin tuli ostettua. -Mulle näet kelpaa historialliset sotaspektaakkelit kokoelmiin mainiosti. -Varsinkin jos on vielä ryyditetty nimekkäillä tähdillä, niin kiitos vaan kokoelmiin.

DVD uutuus: Lions for Lambs

Lions for Lambs

Täysin näkemätön leffa, mutta kiitos nimekkäiden tähtien -Robert Redford, Meryl Streep ja Tom Cruise -sekä tietysti trailerin ansiosta leffa herätti kiinnostukseni ja sain palavan halun ostaa sen kokoelmiin.

DVD uutuus: Se7en

Se7en

Piti nyt vihdoinkin sitten ostaa tuo kun se jo kerran on Tontsalla ja Matskullakin -keneltä muuten toi kuva on pöllästy. -Olen tainnut pätkinä leffan nähnyt, mutta aivan tunteella en ole ollut mukana joten voi saman tien julistaa näkemättömäksi.

Hulluila Päivillä tuli käytyä

Tuli käytyä Hulluilla Päivillä ostamassa vielä yhdet Finnkino sarjaliput eilen kun tuli tarjottua aikasemmin ostetuista lipuista kahdelle kaverille joiden kaa menin leffaan. -Samalla reissulla tuli sit tehtyä muutama DVD ostos, jotka nyt sitten esittelen tässä seuraavaksi. -Erillisinä blogauksina toki.

Righteous Kill arvostelut

Righteous Kill

Ohaus: Jon Avnet
Pääosissa: Robert DeNiro, Al Pacino, Curtis "50 Cent" Jackson, Donnie Wahlberg, Carla Cugino, John Leguizamo ja Brian Dennehy
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Toimintatrilleri
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 101 min
Arvosana: =)

Kovanluokan poliisiparivaljakko Turk (DeNiro) ja Rooster (Pacino) tutkivat erikoista murhien sarjaa. Uhreina on syytteistä selvinneitä rikollisia jotka yllättäen aina ovat tuttuja poliisikaksikolle. -Tutkinnoissa päästään pian selville, että murhaaja saattaa olla joku piiristä. -Että kyseessä olisi sarjamurhaajapoliisi.

Siitäkään sen enempää. Ei valitettavasti yltänyt aivan täysiin pisteisiin, eli (=)) hymiöön paikoittaisen tylsyytensä takia, mutta silti yhä ainakin DVD:n arvoinen leffa. -Siis LOiSTava näyttelijäkaarti, vilisee taas tuttuja nimiä. -Yllättävä loppuratkaisu oli plussaa.

Eagle Eye arvostelut

Eagle Eye

Ohjaus: D.J. Caruso
Pääosissa: Shia LaBeouf, Michelle Monaghan, Michael Chiklis, Rosario Dawson, Billy Bob Thornton ja Anthony Mackie
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 117 min
Arvosana: :D

Tuiki tavallinen nuori mies nimeltään Jerry Shaw (LaBeouf) lavastetaan terroristiepäillyksi ja hän saa FBI:n peräänsä. -Hän saa kuitenkin apua tuntemattomalta naisääneltä joka soittelee paikoin hänen kännykkäänsä antaen ohjeitä. -Myös nuori nainen nimeltään Rachel Holloman (Monaghan) saa tuntemattomia puheluita samaiselta naiselta. -Alkaa pakomatka jossa saadaan yllättävää apua tuntemattomalta taholta.

Siihen oli ehkä fiksu lopettaa juonisepitykset -vielä edemmäksi ja olisin spoilannut vain koko leffan kaikilta. -Mutta mitä itse leffaan, aivan upeaa toimintaa ja viihdyttävää jännitystä taukoamatta. -Erittäin viihdyttävä, täten ansaitsee täydet pinnat, eli (:D) hymiön. -Ei voi muuta kuin suositella ja on muuten TOD hankittava DVD:lle.

DVD uutuus: The Shadow

The Shadow

Eilen kaupungilla tuli käytyä eräässä DVD liikkeessä -en nyt muista liikkeen nimeä ja kadun nimeä missä se sijaitsee, mutta osaan itse koska vain mennä sinne. No, joka tapauksessa -sielä tuli käytyä ja sieltä tuli löydettyä tollanen vuonna '94 valmistunut sarjakuvafilmatisointi -kysyin tosin viel myyjältä että onko se sarjisfilmatisointi eikä se ollut varma, mutta Googlesta katottuani selvisi että kyllä on. Kovilla näyttelijöillä ladattu leffa, mm. pääosan Alec Baldwin ja naispääosan Penelope Ann Miller. -Sivuosissa sellaisia nimiä kuin Tim Curry, Sir Ian McKellen, Peter Boyle ja John Lone. -Tuttuja nimiä vilisee. -Tätä leffaa en ole aikaisemmin nähnyt saati haaveillut ostavani. Ainoa tieto leffasta minulla on ollut, on ikivanhan VHS leffan sisäkannessa koreileva mainos. -Nyt sitten törmäsin DVD:hen ja PAkKOhan se oli ostaa.

Tulevia leffa-arvosteluja

Eilen tuli käytyä peräti kaksi kertaa leffassa, joten kaksi arvostelua tänään kans luvassa. -Kuvasta näkeekin jo mitkä leffat kävin katsomassa. -Mutta niistä sitten tarkemmin myöhemmin. -Seuraavaksi olisi tulossa DVD uutuuden esittely -myöskin eilisen päivän tapahtumia. Ei vaan eilen kerennyt.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...