lauantai 10. huhtikuuta 2010

Clash of the Titans arvostelut

Clash of the Titans

Ohjaus: Louis Leterrier
Pääosissa: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Jason Flemyng, Gemma Arterton, Mads Mikkelsen, Danny Huston ja Pete Postlethwaite
Tuotantovuosi: 2010
Tuotantomaa: USA/UK
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 106 min
Arvosana: :D
3D-tehosteet: :)

Ihmiset ovat nousseet kapinaan jumalia vastaan ja sotilaat ovat kaataneet valtavan Zeuz patsaan. -Tästä eivät jumalat tykkää ja Zeuz (Neeson) veljensä Haadeksen (Fiennes) ehdotuksesta päättää rankaista ihmiskuntaa. Ihmisillä on kuitenkin yksi mies joka pystyy pelastamaan heidät täydeltä tuholta. -Hänen nimensä on Perseus (Worthington) ja hän on puoliksi jumala -itsensä Zeuksen poika. -Titaanien taistelu voi alkaa.



Traileri ei pettänyt lainkaan vaan Clash of the Titansia voi hyvällä mielellä sanoa kerrassaan upeaksi elokuvaksi. -Tarina eteni mukavasti ja toimintakohtaukset veivät mukanaan. -Tehosteet jälleen kerran parasta laatuaan -kyllä oli upeaa katseltavaa. -Sen sijaan -kerran käytiin katsomassa 3D-versio -niin niiden osalta kyllä hieman heikko esitys. -Täten arvosana on -itse elokuva -kyllä on täydet annettava..., eli (:D) hymiö -ja 3D-tehosteet -niille tulee (:)) hymiö -muutama ihan hieno kohtaus..., mutta aika huonoiksi jäi mielestäni 3D tehosteet. -Mutta leffaa suosittelen lämpimästi ja ite ostan TODrellakin DVD:lle kun ilmestyy. -Toivottavasti ilmestyy boksi missä mukana sekä alkuperäinen että tämä uusintafilmatisointi.

DVD uutuus: The Last Legion

The Last Legion

Seikkailukokoelmiin rysähti jälleen historiallinen miekanheiluttelu elokuva -The Last Legion niminen pätkä jossa on aika nimekkäitä tähtiä..., mm. Colin Firth, Ben Kinsley ja muumio leffoista tuttu John Hannah. -Leffa on ennen näkemätön joten toivottavasti ei tuota pettymystä kuten tänään nähty Push toimintarymistely pääsi tekemään.

DVD uutuus: Hancock

Hancock

Anttilasta lähti mukaan myöskin hieman pettymykseksi osoittautunut..., mutta hyvässä paikassa nähty elokuva -nimittäin New Yorkissa leffassa käyty Will Smithin tähdittämä toimintapätkä -Hancock. Sen takia tuo tuli lähinnä ostettuakin -New York muistojen takia.

DVD uutuus: Push

Push

Anttilasta lähti mukaan tämä aikaisemmin näkemätön toimintapätkä -Push nimeltään..., jonka tässä hetki sitten katsoimme Tontsan kaa -ja ainakaan Tontsaan leffa ei tehnyt vaikutusta. -Ja pitänee tunnustaa että minäkin odotin hieman enemmän toimintaa..., mutta oli kuitenkin ihan ok -ei täysi pettymys.

Ostosten esikatselu

Eilen tuli leffan jälkeen poikettua Anttilassa -ja tulipa tehtyä muutama ostos sielä. Tuttuun tapaan esittelen ne erikseen omissa blogauksissaan.

Leffassa eilen: Clash of the Titans

Eilen tuli käytä leffassa katsomassa Clash of the Titans..., mutta menikin sitten niin myöhäiseksi -ja oli muutakin ohjelmaa eilis iltana -joten en sitten saanut aikaiseksi kirjoittaa arvosteluita eilen. -Täten sitten tänään luvassa arvostelut -kunhan eka muut mitkä jäi myöskin eiliseltä tekemättä -saan tehtyä poisalta.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...